Getronics a Imagine oznámily partnerství pro řešení e- obchodu

Getronics a Imagine dnes oznámily evropské partnerství pro integraci živé zákaznické podpory na Internetu založených řešení e-obchodu. Getronics bude integrovat technologii Imaginu Visual Meeting se svou zákaznickou interakcí a programovými systémy řešení e-obchodu. To umožní živou interakční spolupráci v oblasti audio, video, chatování a dat mezi klienty Getronicsu a jejich zákazníky a poskytne to e- obchodu osobní dimenzi.

Příkladem takové integrace je integrování Visual Meeting s programovým systémem Getronics Globalfs Electronic Banking, které umožní živou interakci mezi finančními poradci a zákazníky přes Internet, ale i s řešeními zákaznické interakce - řízení nápovědy a znalostí. Dalším příkladem je integrace programového systému Getronics Customer Contact Management s Visual Meeting v multimediálním stánku umístěném na maloobchodním pozemku, který poskytuje rady při výběru produktů přes vzdáleného agenta pro výrobky, které nejsou místně zobrazeny.

Getronics již předvedl Visual Meeting integrovaný se svým programovým systémem Customer Contact Management a výstavě "CT Expo" v Miláně v říjnu 1999 a na "Call Center 2000 Expo" v Madridu v listopadu 1999. Oznámení tohoto partnerství demonstruje záměr obou partnerů rozšířit tuto spolupráci do dalších evropských zemí. Oboroví analytici předpovídají značný růst ve webových volacích centrech i v centrech živého zákaznického kontaktu a živé interaktivní spojení mezi agenty a zákazníky bude urychlovat přijímání tohoto způsobu provádění obchodu trhem.

Jak prohlásil starší viceprezident Getronicsu pro integrovaná řešení: "Příští generace řešení zákaznické interakce přes Internet umožní přímou živou interakci mezi zákazníky a agenty s využitím vysokých širokopásmových a multimediálních kapacit. Chceme hrát vedoucí roli při umožňováním našim klientům, aby využívali výhod tohoto příštího kroku v dálkové interakci a vyspělá technologie Imagine nám pomůže tohoto cíle dosáhnout."

Muki Geller, prezident Imagine, dodal: "Getronics je jednou z pěti předních světových společností informační a komunikační technologie (ICT), která poskytuje obchodní řešení příští generace zákazníkům na celém světě. Jsme hrdi, že s nimi spolupracujeme a nabízíme naši technologii Visual Meeting v řešeních, která opravdu odpovídají požadavkům zákazníků a poskytují silnou diferenciaci společnostem, které chtějí být konkurenceschopné v e-obchodu."

O společnosti Getronics

Gegronics je jedním s předních světových poskytovatelů řešení a služeb pro profesionální uživatele informačních a komunikačních technologií. Se 34.000 zaměstnanců ve 44 zemích Getronics pracuje s mnohými z největších světových společností, aby jim pomohl maximalizovat hodnotu jejich technologických investic.

Ředitelství Getronicsu je v Amsterdamu a regionální kanceláře má v Bostonu, Londýně, Singapuru a Washingtonu DC. Akcie Getronicsu jsou obchodovány na amsterdamské akciové burze (GTN). Další informace o Getronicsu a jeho službách lze nalézt na webové stránce www.getronics.com.

O společnosti Imagine:

Webová technologie Imaginu, Visual Meeting, poskytuje účinný nástroj, který přináší nový rozměr péči o zákazníka při obsluze interaktivních potřeb na síti založených zákazníků a jejich poskytovatelů podpory. Imagine Ltd., pobočka skupiny NISKO z Tel Avivu v Izraeli, a severoamerická prodejní a marketingová pobočka Imagine USA v Atlantě, Georgia, mají další prodejní kancelář ve Frechen v Německu. Mezi světové distributory patří CGS, Clover (Ameritech), USA; Siemens Nixdorf, Deutsche Telekom, Německo; Keppel, Asia Pacific, a další. Za Visual Meeting získala Imagine ocenění "Nejvíce inovativní výrobek roku" na CeBit'99 v Hanoveru, v Německu. ots Original Text Service: Getronics Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Getronics NV, Investor Relations, +31-20-586-1964, nebo fax, +31-20-586-1568, nebo I.R.M.@getronics.nl Webová strána: http://www.getronics.com

Klíčová slova PROTEXT-Getronics-Imagine

Evropa, EU, NATO (es)