Rogue Wave oznamuje podporu AS/400 a OS/390 u svých nejoblíbenějších produktů pro práci mezi odlišnými platformami

Zvýšená vzájemná schopnost spolupráce prostřednictvím technologie komponentů pomáhá přiblížení způsobu práce sálových počítačů podnikovým serverům a serverům pro elektronické podnikání

Společnost Rogue Wave Software (Nasdaq: RWAV), přední dodavatel softwarových řešení pro vytváření vysoce výkonných distribuovaných podnikových a internetových aplikací, dnes oznámila podporu pro platformy (operační systémy) AS/400 a OS/390 společnosti IBM. Vývojáři mohou nyní v těchto prostředích využívat stejných nástrojů od Rogue Wave, jako jejich kolegové v operačních systémech UNIX a Windows.

(Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990628/RWAVLOGO) "Sálové počítače jsou i nadále tažnými koni infrastruktury informačních technologií v podnicích a Rogue Wave se snaží zvýšit jejich výkon pomocí technologie komponent zajišťující vzájemnou schopnost spolupráce (interoperabilitu)," uvádí Dr. Kathy Brushová, viceprezidentka pro marketing společnosti Rogue Wave Software. "Produkty Rogue Wave pro práci mezi operačními systémy se zejména hodí pro architekturu kontinuálního zpracování u systémů AS/400 a OS/390 a my podporujeme snažení IBM, aby se AS/400 a OS/390 staly vyhledávanými platformami pro elektronické podnikání."

Všechny nejoblíbenější produkty Rogue Wave pro práci mezi operačními systémy jsou nyní dostupné pro AS/400 a OS/360 a patří k nim: Tools.h++, DBTools.h++ s knihovnou DB2 Access Library, Threads.h++, Money.h++, a knihovna Standard C++ Library. Konzistentní sada knihoven a komponentů Rogue Wave může být distribuována po všech operačních systémech, čímž je konzistentní i rozhraní programátorů, aby se usnadnil přenos podnikových aplikací na sálový počítač.

"S expanzí a integrací elektronického podnikání Hurwitz Group očekává, že platformy s vysokou schopností rozšíření výkonu, jako například AS/400 a OS/390, budou i nadále důležitou součástí základních důležitých aplikací," David Kelly, starší viceprezident Hurwitz Group. "V důsledku toho Hurwitz Group předpovídá rostoucí požadavky na integraci do těchto systémů a pružnost při práci s jinými systémy a komponenty. Toto oznámení umožní těm, kdo pracují s AS/400 a OS/390, větší rozsah možností vývoje aplikací elektronického obchodování."

Ceny a dostupnost

Všechny produkty jsou dostupné od dnešního dne. Ceny závisí na produktu a skupině či typu procesoru.

Rogue Wave Software

Rogue Wave Software, Inc. (Nasdaq: RWAV) je předním dodavatelem softwarových řešení pro vytváření vysoce výkonných distribuovaných podnikových a internetových aplikací. Architektura Rogue Wave InterNet Architecture (RNA) je pružným rámcem komponentů, který umožňuje rozvíjet a aplikovat rozšířitelné aplikace, které jsou schopny pracovat prostřednictvím odlišných výpočetních prostředí. Produkty C++, COM, CORBA a Java společnosti, spolu s její Skupinou profesionální služeb, poskytují "komponenty bez omezení" více než 100.000 vývojářům na celém světě. Rogue Wave má sídlo v Boulderu ve státě Colorado a na Internetu je možné ji najít na adrese http://www.roguewave.com.

Rogue Wave a .h++ jsou registrované ochranné známky společnosti Rogue Wave Software, Inc. Všechny ostatní ochranné známky a názvy produktů jsou vlastnictvím příslušných majitelů.

ots Original Text Service: Rogue Wave Software

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Tammy Parmelee, Rogue Wave Software, 303-545-3153, parmelee@roguewave.com nebo Jennifer Meyer nebo Tucker Walsh, PAN Communications, Inc., 978-474-1900, roguewave@pancomm.com

Company News On-Call: http://www.prnewswire.com/comp/108822.html nebo fax, 800-758- 5804, linka 108822