Extreme Networks oznámil zahájení úpisu akcií

Společnost Extreme Networks Inc (zkratka na Nasdaq: EXTR), provozovatel lokálních podnikových intranetových sítí Layer 3 LAN, dnes oznámila zahájení veřejné nabídky k úpisu svých akcií na americkém mimoburzovním národním akciovém trhu Nasdaq pod značkou "EXTR". Počáteční veřejná nabídka k upisování sedmi miliónů kusů akcií, všech, které společnost nabízí, je 17 dolarů za akcii.

Společnost udělila upisovatelům právo opce na nákup dodatečných 1,050.000 kusů akcií k pokrytí převisu poptávky po akciích z nové emise za předpokladu, že by k převisu došlo. Morgan Stanley & Co. Incorporated, BancBoston Robertson Stephens Inc a Dain Rauscher Wessels, divize Dain Rauscher Incorporated, budou jednat jako správci úpisu. Kopie konečného podnikatelského záměru je k dispozici v kanceláří společnosti Morgan Stanlay & Co Incorporated, na ulici 1585 Brodway, New York, New York 10.036.

Čistý výnos z úpisu bude nejspíše použit pro obecné záměry společnosti včetně oběžného kapitálu a kapitálových výdajů.

Tato zveřejněná zpráva nezakládá ani nabídku k prodeji nebo domáhání se nabídky k nákupu, ani by nemělo dojít k prodeji těchto cenných akcií v jakémkoliv státě nebo v jeho působnosti. Jestliže by k výše uvedenému došlo, bylo by to nezákonné, jestliže by nepředcházela registrace nebo oprávnění podle zákonů o cenných papírech v jakémkoliv takovém státě nebo jeho působnosti.

O společnosti Extreme Networks Inc

Společnost Extreme Networks navrhuje, vytváří, vyrábí a prodává vysoce kvalitní lokální sítě LAN, které umožňují rychlou adaptaci změn a umožňují budoucí aplikace pro nové podniky. Skupinu společnosti tvoří Summit (TM), tedy databáze (stackables) a BlackDiamond (TM) modulární systém, který kombinuje Ethernet a internet protokol (IP) s rychlou lokální sítí Layer 3 Switching k zvýšení přenosu informací, která dovolí budoucí růst sítí.

Sídlo společnosti Extreme Networks najdete na ulici 3585 Monroe Street, Santa Clara, Calif., 95051, tel: 408-579-2800 nebo 888-257-3000; www.extremenetworks.com.

Poznámka: Summit a BlackDiamond jsou obchodní značky společnosti Extreme Networks.

Kontakt: Vito Palermo, Předseda finančního oddělení tel: (USA) 408-579-3030 nebo e-mail: investor_relations@extremenetworks.com, nebo Valerie Bellofatto, Public Relations tel: (USA) 408-279-2963, nebo e-mail vbellofatto@extremenetworks.com oba z Extreme Networks Inc. webová stránka: http://www.extremenetworks.com

Klíčová slova Extreme Networks