Firma Miele byla vyhlášena nejlepší značkou všech dob

Společnost Miele, výrobce špičkových spotřebičů pro domácnost i profesionální provozy s celosvětovou působností, byla v Německu vyhlášena jako nejlepší značka všech dob. Žádná jiná produktová značka není v posledním desetiletí spotřebiteli v Německu hodnocena tak výborně jako Miele. Vyplývá to ze seznamu nejlepších značek německého žebříčku „best brands“. U příležitosti desátého výročí této iniciativy obdržel nyní průkopnický výrobce z Güterslohu v kategorii nejlepší produktová značka speciální ocenění „Nejlepší značka všech dob“. Druhé a třetí místo zaujímají Lego a Nivea.

Pořadí v hodnocení nejlepších značek je založeno na průzkumu GfK zabývajícím se tržním úspěchem známých značek z asi 40 průmyslových odvětví. Toto hodnocení je v Německu jediné, které posuzuje značky jak podle jejich úspěšnosti na trhu, tak podle jejich obliby mezi spotřebiteli.

www.miele.cz

Kontakt:

Mariana Tarčániová

E-mail: mariana.tarcaniova@dorland.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-trh-styl-Mariana Tarčániová-PROTEXT

Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl