C&E Inc.: "Pojďte, hovořme otevřeně!" / Interaktivní "live" internetovský diskusní program "viewstv.com" spojuje japonskou mládež se světem

OSAKA 9. prosince (ots/PRNewswire) - C&E Inc., společnost z Osaky vyrábějící populární program "Oki-Doki" na satelitním kanálu, jež tak vyučuje anglickému stylu humoru, dnes oznámila, že od ledna zahájí vysílání živého internetovského programu jako novou metodu a prostor pro komunikaci mezi japonskou mládeží a zbytkem světa.

Program pojmenovaný "viewstv.com" a umístěný na webové stránce http://www.viewstv.com bude plně využívat interaktivní prostředí Internetu, aby umožnil zájemcům, především mladým lidem ve věku nad 10 a 20 let účastnit se diskusí na různá témata. Program zahájí on-line od 15:00 japonského času (07:00 SEČ) v neděli, 23. ledna 2000.

"Náš program představí zajímavou směs médií z existujícího C&E satelitního kanálu 'Oki-Doki' a Internetu," oznámil Kunimasa Otomi z C&E CEO. Hosty "viewstv.com" budou populární japonské televizní osobnosti Takaši Macuo a Sylvia. V každé show budou moci účastníci diskuse, hosté a studioví diváci vyslovit své názory na dané téma, a ti, kteří budou připojeni on-line, se budou moci na diskusi živě podílet. Pozornost se soustředí na každodenní problémy a sociální otázky. Poslední téma bude umístěno na webovou stránku, aby se k němu mohl vyslovit celý svět. Webová stránky bude k dispozici v angličtině a japonštině, přičemž i show bude simultánně tlumočeno.

"viewstv.com" sponzoruje Tsuzuki Integrated Educational Institute z města Fukuoka, jehož vzdělávací motto je: "Individuální růst." Cílem školy je vychovat talentované odborníky, kteří budou moci přispět svým vzděláním a zkušenostmi k tomu, co bude "světem bez hranic" 21. století. Institut doufá, že jeho futuristický diskusní program "viewstv.com" bude katalyzátorem při realizaci tohoto cíle. "Sponzoři i výrobci věří, že tato internetovská stránka rozvine mezi mladými Japonci hlubší pocit globalizace," prohlásil prezident Jasuhisa Cuzuki.

Kontakt: Takeši Ota, Programming a Production Division of C&E, takeshi.ota@express.co.jp

Klíčová slova PROTEXT-C&E Inc.

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace