Návrh Ford Brasil na předčasnou výpověď a provize schválen

Společnost Ford Brasil Ltd. získala souhlas držitelů jejích obligací v celkové hodnotě 300 miliónů USD, výnosem 9,125 procenta a splatností v roce 2004 a jejích obligací v celkové hodnotě 200 miliónů USD, výnosem 9,25 procenta a splatností v roce 2007 připojit k podmínkám dluhopisů právo předčasné výpovědi.

Ford Brasil oznámila držitelům, že bude požadovat povinný prodej obligací dceřiným společnostem Ford Brasil v ceně 102,50 procenta ze základní částky plus narostlý a nesplacený úrok v případě dluhopisů s výnosem 9,125 procenta, a v ceně 103,50 procenta ze základní částky plus narostlý a nesplacený úrok v případě obligací s výnosem 9,25 procenta.

K povinnému prodeji dojde v pondělí 13. prosince. Peníze za dluhopisy budou připsány ve prospěch účtů držitelů u Euroclear nebo Cedelbank a dluhopisy budou odepsány z účtů držitelů a připsány na účty dceřiných společností Ford Brasil.

ots Original Text Service: Ford Brasil Ltd.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Jim Bright, 313-248-6820, nebo Celio Galvao, 55-11- 754-9585, oba z Ford

Klíčová slova PROTEXT-Ford Brasil Ltd.

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Auto-moto, doprava a stroje