CyberLink a eMachines utvářejí partnerství, aby spotřebitelům nabídly neporovnatelnou kombinaci přehrávacího softwaru PowerDVD a hardwaru eTower a eMonster

Společnost CyberLink, přední vývojce internetového softwaru a softwaru pro video a audio, a společnost eMachines Inc. dosáhly dohody k zapojení PowerDVD do řady produktů eMachine, což poskytne uživatelům kompletní a výkonný multimediální PC. PowerDVD se bude instalovat do produktů eTower 500id, eTower 533id, eTower 533iR, eMonster 550 eMonster 600x a eMonster 600xR společnosti eMachines. Tato strategická marketingová aliance nejen zlepší multimediální funkce produktů eTower a eMonster, ale také vytvoří výraznou konkurenční výhodu na dnešním trhu osobních počítačů pokud jde o přidanou hodnotu spotřebitelům.

"Jsme potěšeni, že vytváříme alianci s eMachines, která je třetím největším dodavatelem stolních PC v maloobchodě v USA," uvedla Alice H. Changová, generální ředitelka CyberLink Corp. "Tím, že spojíme přehrávací software PowerDVD společnosti CyberLink s hardwarem společnosti eMachines', nabídneme spotřebitelům to nejlepší ze světa profesionálního digitálního přehrávání videa za přijatelné ceny. Tato dohoda vytváří vynikající výhodu, která může pro obě strany přinést jen prospěch."

Produkty eMachine dávají uživatelům kompletní soubor hardwaru a pomocných aplikací za přijatelné ceny. Aby eMachine udržela krok se současným trendem v oblasti multimédií na PC a aby zvýšila hodnotu počítačového hardwaru, záměrně si vybrala PowerDVD společnosti CyberLink's PowerDVD, aby zlepšila užitnou hodnotu svého hardwaru. Vynikající hardwarová kompatibilita PowerDVD vytváří příležitosti spolupráce s výrobci hardwaru a společného úspěšného uspokojování všech potřeb spotřebitelů.

O PowerDVD

CyberLink PowerDVD je nejvýznamnějším produktem kompletní série softwarových produktů pro video a audio společnosti CyberLink. Vyznačuje se nesrovnatelnými funkcemi, které umožňují uživatelům dívat se na video a na média bohaté obsahy DVD ve vysoké kvalitě na osobních počítačích. PowerDVD umožňuje i funkci i-Power Internet a pro fanoušky DVD otvírá zdroje DVD online přes portál PowerDVD Desktop Portal Page. PowerDVD spolu s integrací a kompatibilitou robustního hardwaru a nízkou spotřebou CPU nabízí vysoký výkon při přehrávání videa, který se vyrovná jakémukoli hardwarovému řešení MPEG.

O společnosti CyberLink

CyberLink Corporation, založená v roce 1995, je předním vývojářem softwaru specializujícím se na jádrovou technologii pro digitální video a audio. Softwarové aplikace společnosti CyberLink plně využívají možností audia a videa zpřístupněním aplikací videa/audia/Internetu a takových funkcí, jako jsou webové nástroje prostřednictvím zabudovaného internetového prohlížeče, který umožňuje uživatelům provádět rozsáhlé hledání na Internetu.

Další informace o společnosti a produktech najdete na webové stránce : http://www.cyberlink.com.tw

ots Original Text Service: CyberLink

Internet: http://www.newsaktuell.de