ClickBook 2000 je nyní k dostání - přeměňuje webové stránky a počítačové soubory na tištěné knihy, denní plánovací stránky, obaly CD a další, a to ještě jednodu

'ClickBook Paper Chase' je na světě, vítězi obdrží tiskárnu Canon BJ 6000 InkJet Printer

Společnost Blue Squirrel, Inc., průkopník na poli technologií pro zpracování informací online od roku 1995, dnes oznámila, že je k dispozici ClickBook(TM) 2000, modernizovaná verze první softwarové aplikace na světě, která umožňuje uživatelům snadno měnit soubory a webové stránky na přenosné knihy. Navštivte webovou stránku ClickBook na adrese www.clickbook.com. Každý může použít ClickBook k přeměně libovolného souboru na internetu, ve Windows, na CD-ROM nebo souboru PDF na uživatelem upravené po obou stranách tištěné knihy, denní plánovací stránky a další. ClickBook identifikuje stránky jdoucí na laserovou nebo inkoustovou tiskárnu a automaticky otáčí, redukuje a zarovnává stránky do správného pořadí.

Nové funkce:

- Zjednodušený uživatelský interface s průvodcem krok za krokem

- desítky šablon - obaly CD, vizitky, prospekty a další

- okraje

- tisk s dvojí orientací - slučuje krajiny a portréty do jedné tiskové úlohy

- vylepšený tisk souborů PDF

- obsah a čísla stránek

Blue Squirrel také oznámil, že byla založena komunita iPrintEverything na Clickbook na adrese www.clickbook.com. Návštěvníci zde najdou novinky, informace o výrobcích, nejvíce používané produkty a odkazy na elektronické knihy online, povídky, recepty, kupóny a další informace.

Aby Blue Squirrel zdůraznil schopnost ClickBook šetřit papírem, přijímá až do ledna 2000 příspěvky do soutěže ClickBook Paper Chase. Všichni uživatelé Internetu jsou vyzýváni, aby uhodli, kolik kousků papíru je nakresleno na obrazovce Paper Chase. Vítěz obdrží inkoustovou tiskárnu Canon BJ 6000.

O společnosti blue Squirrel

Blue Squirrel, založená v roce 1995 a se sídlem v Salt Lake City ve státě Utah, na webu na adrese www.bluesquirrel.com, vyvíjí a prodává internetový software.

Produkty: WebWhacker(TM), WebSeeker(TM) a ClickBook(TM).

ots Original Text Service: Blue Squirrel, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Sheri Paddock, Blue Squirrel, 801-523-1063, fax, 801-523-1064, sherip@bluesquirrel.com

Webová stránka: http://www.clickbook.com

Webová stránka: http://www.bluesquirrel.com