National Instruments a Dell Computer oznamují strategickou alianciPglobální technologické firmy budou dodávat vysoce výkonné pracovní stanice pro nástrojové vyb

Dvě globální společnosti vyrábějící počítačové technologie budou spolupracovat na výrobě měřicích a automatizačních pracovních stanic, aby uspokojily rostoucí poptávku po nástrojích pro měření a automatizaci na bázi počítačů.

National Instruments (Nasdaq: NATI), přední výrobce hardwaru a softwaru pro měření a automatizaci, a Dell Computer Corporation (Nasdaq: DELL), přední světová společnost vyrábějící přímé výpočetní systémy, oznamují, že v prvním čtvrtletí roku 2000 budou pro inženýry a vědce ve Spojených státech k dispozici pracovní stanice Dell Precision WorkStations(TM) "Measurement Ready" a "Instrumentation Ready". Pracovní stanice "Instrumentation Ready" ("nástrojové vybavení připraveno") se budou dodávat s předem nainstalovaným programem National Instruments LabVIEW(TM) a hardwarem National Instruments pro kontrolu nástrojů. Pro přímé měření fyzikálních jevů, jako je teplota, tlak a napětí, se bude pracovní stanice "Measurement Ready" ("měření připraveno") dodávat s předem instalovaným hardwarem LabVIEW pro kontrolu nástrojů a hardwarem National Instruments pro pořizování dat. Technické údaje o pracovních stanicích jsou k dispozici na webové stránce National Instruments na adrese www.ni.com

O společnosti Dell Computer Corporation

Dell Computer Corporation dje přední světová společnost vyrábějící přímé výpočetní systémy, která měla tržby 23,6 miliardy USD za poslední čtyři čtvrtletí. Informace o Dell a jejích produktech je možné získat na čísle bez meziměstských poplatků (800) 388-8542 nebo na webové stránce www.dell.com.

O společnosti National Instruments

National Instruments prodává stovky softwarových a hardwarových produktů, které ve spojení se standardními počítači se používají pro měření a v oblasti průmyslové automatizace. Více informací od společnosti je možné dostat na čísle (800) 258-7022.

Názvy produktů a společností jsou ochranné známky respektive obchodní jména příslušných společností.

ots Original Text Service: National Instruments a Dell Computer Corporation

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: redaktoři - Dave Kamp, 512-683- 5202, nebo čtenáři - Ernest Martinez, 800-258-7022, oba z National Instruments

Webová stránka: http://www.ni.com