China Strategic Holdings investuje 4 milióny USD do PacificNet.com

Americká PacificNet.com, služba e-obchodu přímo mezi dvěma partnery (B2B), obdržela 4 milióny USD od China Strategic Holdings Limited ("CSH" - HKSE: 0235). CSH, jedna z předních hongkongských investičních společností, a její předseda pan Oei Hong Leong získají v PacificNet.com podíl 30 procent, respektive 10 procent. PacificNet.com tyto finance použije na rozšíření činnosti a podporu značky PacificNet.com, přičemž pan Oei bude předsedou PacificNet.com.

Výkonný ředitel PacificNet.com Tony Tong prohlásil, "Toto partnerství dostane PacificNet.com do pozice předního asijského poskytovatele e-obchodu B2B, protože CSH má vlastnické podíly ve více než 200 předních společností v Asii. Použijeme tento vliv na získaní významného podílu na světovém trhu e-obchodu B2B. PacificNet.com bude lídrem v oblasti odstraňování zprostředkování neefeketivních distribučních kanálů bez přidané hodnoty, které jsou nyní v mezinárodním obchodě."

Pan Oei prohlásil: "Vstup Číny do WTO odstraní obchodní bariéry s Amerikou. PacificNet.com je naší vlajkovou lodí pro vstup všech společností CSH do e-obchodu B2B. CSH je nadšena tím, že postaví své síly vedle ověřených technologických schopností, světového rozhledu a vedoucího postavení PacificNet.com. Tento strategický vztah vyprodukuje exponenciální růst pro PacifiNet.com a umožní PacificNet.com hrát vedoucí úlohu v podpoře mezinárodního obchodu mezi Čínou a USA."

O CSH

(HKSE: 0235) CSH investuje do široké řady trhů, včetně téměř 200 bývalých státních podniků v Číně, mezi kterými je i China Tire Holdings Limited (NYSE: TIR).

O PacificNet.com

PacificNet.com, se sídlem v Minneapolis v USA a s kancelářemi v Hongkongu, Silicon Valley a Pekingu, spojuje velkoobchodní kupující přímo s výrobci přes Internet a obchází tak tradičního prostředníka, webový design/vývoj, online vstup katalogových dat, zpracování platebních transakcí, výběr/balení/expedici, skladování, plnění, dodavatelské služby a služby podpory zákazníka. ots Original Text Service: China Strategic Holdings Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Catherine Ma z China Strategic Holdings Limited, 52nd Floor, Bank of China Tower, 1 Garden Road, Central, Hong Kong, 852 2514 0387, nebo Kevin Murphy z PacificNet.com, 250 Second Avenue South, Suite 282, Minneapolis MN 55401, (USA) 612-242- 3869, usoffice@pacificnet.com Webová stránka: http://www.pacificnet.com

Klíčová slova PROTEXT-PacificNet-China Strategic Holdings

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)