Stanovisko společnosti ARAMARK k výběrovému řízení

18. listopadu 1999 proběhla tisková konference společnosti ARAMARK s. r. o. k výběrovému řízení na stravování ve FN Motol - stanovisko společnosti: Jsme znechuceni pokračujícími neoprávněnými útoky proti naší společnosti, chceme poskytovat stravovací služby na vysoké kvalitativní úrovni a nikoliv být nedobrovolným nástrojem politického boje. Negativní publicita, která nám byla bez našeho vědomí a proti naší vůli dána (před ukončením šetření celého případu ÚOHS) naši společnost těžce poškodila. Tvrzení o nejdražší nabídce, která soutěž vyhrála, jsou účelová a zavádějící. Bylo by poctivé a fér, uvádět taková tvrzení až po důkladném ekonomickém rozboru a srovnání konstrukce cen všech soutěžitelů a po důkladném porovnání všech ostatních podmínek, jež soutěžitelé nabízeli. Současná mediální kampaň má kromě jiných také jeden cíl - znovu neuznat vítězství naší společnosti a zachovat ve stravování nemocnice současný stav. Stav, kdy více než rok stravování pacientů i personálu zajišťuje společný podnik nemocnice a společnosti GTH catering a.s. - bez výběrového řízení a za zvláštních ekonomických podmínek.

Informace: www.caesar.cz/aramark

Kontakt: Caesar Production, email: caesar@post.cz