eSoft získal investici od Intelu

eSoft, Inc. (Nasdaq: ESFT), společnost, která vyvíjí a prodává softwarovou sadu TEAM Internet(R) Linux(TM) určenou pro malé podnikatele, dnes oznámil, že Intel Corporation do společnosti investovala. eSoft také oznámil dohodu o vývoji softwaru, podle které Intel bude se společností pracovat na vývoji aplikací pro internetová infrastrukturní zařízení, založená na architektuře Intelu. Podmínky nebyly zveřejněny.

eSoft je vedoucím poskytovatelem inovativních, na Linuxu založených internetových aplikací a řešení propojitelnosti pro malé a střední podnikatele.

"Jsme velmi potěšeni investicí a dohodou o vývoji uzavřenou s Intelem," řekl Jeff Finn, prezident a výkonný ředitel eSoftu. "Věříme, že tato podpora umožní eSoftu urychlit náš budoucí výzkum, vývoj a aktivity pro rozšíření podnikání."

O firmě eSoft Inc.

eSoft Inc. byl založen v roce 1984 a má sídlo v Broomfieldu v Coloradu. eSoft poskytuje soubor na Linuxu založených internetových zařízení a služeb, které umožňují malým a středním podnikatelům využít plnou sílu Internetu. Internetová rodina produktů TEAM je vypracována pro podnikatele s až 200 pracovními stanicemi, poskytuje levnou připojitelnost lokální sítě (LAN) k Internetu a zahrnuje řadu funkcí, včetně e-mailu, webového prohledávání, webového serveru a funkčnost dálkového přístupu. Kontaktujte eSoft na adrese 295 Interlocken Blvd., #500, Broomfield, Colo., 80021, USA; telefon 303-444-1600; fax 303-444- 1640; www.esoft.com. TEAM Internet je registrovaná obchodní známka eSoft Inc.

Tato tisková zpráva obsahuje "výhledová prohlášení" ve významu zákona Private Securities Litigation Reform Act z roku 1995. Tato prohlášení mohou být často identifikována podle použití takových výrazů, jako "může", "bude", "očekává", "věří", "plánuje", "odhaduje" nebo slov podobného významu. Čtenáři by neměli na tato výhledová prohlášení nepřiměřeně spoléhat a eSoft nebude nutně tato prohlášení aktualizovat, aby odpovídala následnému vývoji. Navíc tato výhledová prohlášení podléhají rizikům, nejistotám a důležitým faktorům, které mohou způsobit podstatnou odlišnost skutečných výsledků od předpokládaných. Mezi tyto faktory patří opačné hospodářské podmínky, nástup nových nebo silnějších konkurentů, neodpovídající kapitál, nečekané náklady, neschopnost dosáhnout schválení produktů v zahraničí, neschopnost kapitalizovat přístup na nové trhy, možnost, že konkurence vyvine dokonalejší nebo levnější řešení TEAM Internet a potlačí na trhu povědomí o eSoftu a jeho produktech. Čtenáři by měli přezkoumat tyto a další faktory, o kterých je pojednáno ve zprávách, které eSoft předkládá Komisi pro cenné papíry a burzu. ots Original Text Service: eSoft, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Nina Piccinini z eSoft Inc., 303-444-1600, linka 255, ninap@esoft.com; nebo Rich Miller z Metzger & Associates, 303- 786-7000, rich@metzger.com, za eSoft Inc.; nebo Eric Knettle z Thomson Financial Investor Relations, 212-701-1963, erik.knettle@thomsonir.com Webová stránka: http://www.esoft.com

Klíčová slova PROTEXT-eSoft,Inc.

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace