Lord George Robertson, generální tajemník NATO, potvrdil svoji účast jako významný host konference

Bruselská konference časopisu Defence Week: Plánování NATO pro kontinuitu: Od zvládání krizí/Operativní reakce na válečný konflikt.

Defense Week and Global Perspectives, Inc. s potěšením oznamují, že lord George Robertson, generální tajemník NATO, je potvrzeným účastníkem průlomové konference: "Plánování NATO pro kontinuitu: Od mnohonárodního zvládání krizí/Operativní reakce na válečný konflikt," 31. leden - 1. únor 2000 v Bruselu, Belgie. Tato komplexní konference je určena pro tvůrce obranné politiky a vysoké vojenské a průmyslové odborníky. Podobně jako každá konference Defense Week a Global Perspectives Incorporated (GPI), toto významné bruselské shromáždění bude na vysoké úrovni, nezávislé, objektivní fórum.

Plánovači NATO musejí transformovat doktrínu, organizační a technologické pilíře jejich historických silových struktur a investic. Alianční operační koncepty dříve vycházely z předpokladů založených na pevné poziční obraně s útvary operujícími jeden vedle druhého. V budoucnosti bude operační kontinuita zahrnovat flexibilní mobilní operace s využitím mnohonárodních zvláštních jednotek (MSUs). Budoucnost je již tady a přichází s novým uspořádáním velení, novými požadavky, novými informačními technologiemi a novými příležitostmi pro průmysl.

Defense Week a GPI pozvaly mnoho současných a bývalých vůdců, aby představili tyto vývojové trendy a vysvětlili, co rozumí pod vytvářením a plánováním obranné politiky a transatlantickým partnerstvím, podobně jako pod přínosem NATO a průmyslovou základnou.

Potvrzení řečníci: lord George Robertson, generální tajemník NATO; ADM Leighton W. Smith, USN (ve výslužbě), viceprezident Global Perspectives, Inc., bývalá CINCSOUTH; sir Michael Alexander, G.C.M.G., předseda Royal United Services Institute; RADM Bud Langston, USN (ve výslužbě), výkonný ředitel Operations, GSI Oracle Corporation; a MG Bill Farmen, USA (ve výslužbě), starší společník Logistics Management Institute; generálporučík Andrea Fornasiero, IT AF, Capo di Stato Maggiore dell' Aeronautica Militare Italiana; generálmajor Rich O'Lear, USAF (ve výslužbě), ředitel, Business Development, Lockheed Martin Management Data Systems; Pieter C. Feith, Esq., ředitel oddělení zvládání krizí a operací NATO; velvyslanec Alexander Vershbow, stálý zástupce v Severoatlantické radě; generálporučík Leonardo Tricarico, IT AF, Consigliere Militare del Presidente del Consiglio dei Ministri; MG Henrik Dam, DK A, J-4, AFCENT; LTG Mike McDuffy, USA, J-4, generální štáb; a Norman Ray, prezident Raytheon International Europe, Inc. a bývalý poradce generálního tajemníka NATO.

Defense Week je vysoce ceněná publikace, která kryje všechny oblasti obranného průmyslu a vojenského establishmentu USA. Defense Week informuje o obranné politice, DoD rozpočtu, akvizičních věcech, kongresových prioritách a aliancích, výzkumu zbraní, mezinárodních trzích, obranné konverzi a ekologickém čištění. Často jako první informuje o zásadním vývoji ve vládě a průmyslu a je často citována televizemi a novinami. Vydavatelem je Llewellyn King a editorem John Donnelly.

Pro kompletní informace nebo registraci kontaktujte King Communications Group, Inc., 627 National Press Building, Washington, DC 20045; telefon: 202-638-4260; fax: 202-662-9719. Pro úplnou nejnovější agendu a registraci na internetu prosím navštivte webovou stránku http://www.kingpublishing.com; email: kingcomm@kingpublishing.com.

http://kingpublishing.com/conferences/i1.html ots Original Text Service: Defense Week Internet: http://www.newsaktuell.de Contact: Keith Payne of Defense Week, (USA) 202-662-9715 webová stránka: http://www.kingpublishing.com

Klíčová slova PROTEXT-NATO-GeorgeRobertson

Evropa, EU, NATO (es)

Politika, veřejná správa a soudy