MW Medical přichází s mikrovlnným systémem na setkání ASPRS v New Orleans

MW Medical, Inc. (vývěska mimoburzovních obchodů: MWMD) představila v New Orleans Americké společnosti plastických chirurgů (ASPRS) svůj vyspělý mikrovlnný systém MDS. ASPRS je největší shromáždění svého druhu ve Spojených státech a každoročně se ho účastní 2700 lékařů. Nová technologie, představená na shromáždění společností MW Medical, používá mikrovlnnou energii pro použití v dermatologii a kosmetice. Přístroj první generace je určen pro odstraňování nežádoucího ochlupení. Společnost v současné době zkoumá další klinické postupy.

"Reakce na náš výrobek v ASPRS byla fantastická," uvedl Mitch DeShon, výkonný viceprezident globálního prodeje. "Náš vstup na trh dává lékařům úplně novou možnost rozšířit služby, které nabízejí pacientům. MDS umožňuje uživatelům použití u většího rozsahu typů kůže a ochlupení než v současnosti dostupné laserové přístroje a je pro pacienta méně nepříjemný."

Společnost byla velmi potěšena, že obdržela během shromáždění v New Orleans konečné schválení ze strany Úřadu pro léky a potraviny (FDA) pro použití zařízení při odstraňování chloupků. "Nadšení, které tento výrobek na trhu vzbuzuje, je výjimečné. Doktoři se velmi zajímají o technologii, která jim může nabídnout širší rozsah klinických aplikací, a to náš přístroj nabízí," uvedl Jeremy Epp, ředitel federálních obchodních přehlídek (National Tradeshow Manager).

MW Medical zahájila vývoj mikrovlnného zařízení pro kosmetickou chirurgii s minimálním zásahem do kůže v dubnu 1996. Společnost má podány patenty na různé kosmetické aplikace u své technologie a patentované konstrukce aplikátorů, které jsou schopny řídit množství mikrovlnné energie aplikované na kůži.

Prohlášení podle Zákona o reformě soukromých obchodů s cennými papíry (Private Securities Litigation Reform Act)

S výjimkou historických informací obsažených v tomto sdělení jsou záležitosti popisované v tomto sdělení výhledovými tvrzeními, které zahrnují rizika a nejistoty, které mohou jednotlivě či společně ovlivnit záležitosti zde popisované, a patří k nim přijetí výrobku na trhu, ekonomické faktory, zásahy ze strany státních úřadů, výsledky soudních sporů, technologické anebo jiné faktory, které společnost nemůže ovlivnit.

ots Original Text Service: MW Medical, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Luke Burwell, (USA) 480-951- 1860 Mitch DeShon, (USA) 949-837-5261 nebo Jan Wallace, (USA) 480-483-8700, všichni z MW Medical, Inc.

Company News On-Call: http://www.prnewswire.com/comp/133884.html nebo fax (USA) 800- 758-5804, linka 133884

Webová stránka: http://www.mwmd.com

Klíčová slova PROTEXT-MW Medical

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)