VŠE v Praze se obrací na špičkové české manažery

Při příležitosti 80. výročí českého vysokého ekonomického školství pořádá SPOLEK EKONOM - sdružení absolventů a přátel Vysoké školy ekonomické v Praze, spolu s Českou manažerskou asociací a pod záštitou VŠE prof. ing. Jana Segera, CSc. v sobotu 20. listopadu v aule VŠE v Praze kolokvium na téma "Připravenost firem na výzvy současnosti", s podtitulem "Deset let transformace české ekonomiky". Na kolokvium bylo pozváno 400 špičkových českých manažerů a také členové vlády a parlamentu, mezi kterými je mnoho absolventů vysokých škol ekonomických. Moderátorkou kolokvia bude Eva Klvačová, šéfredaktora týdeníku Ekonom. V rámci přípravy kolokvia obdrželi již jeho organizátoři mnoho cenných příspěvků od českých manažerů písemně.

Kolokvium českého managementu "Prosperita a připravenost firem na výzvy současnosti" bude letos tvořit hlavní část již tradičního Dne s VŠE, který jako v minulém roce ukončí kulturní a společenský večer s bohatě sponzorovaným finále Miss Economia. Že při volbě nejhezčí budoucí přední manažerky nepůjde jen o fyzickou krásu, na to dohlédne porota složená ze skutečných es naší ekonomiky. Na vítězku čekají klíče od Felicie z rukou generálního ředitele Škodovky a také další hodnotné ceny.

Účast na Dni s VŠE je vzhledem k tak atraktivnímu programu tentokrát limitována vyšším vstupným než v minulosti, které zahrnuje účast na kolokviu i bohatý kulturní a gastronomický program večera Miss Economia. Program Dne s VŠE začíná ve 13:00 kolokviem a pak pokračuje po 16:00 volbou nejhezčí studentky ekonomie a pestrou zábavou do pozdního večera.

Informace o Dni s VŠE lze získat na síti na stránkách http://www.vse.cz nebo http://ciks.vse.cz, nebo na pražském telefonním čísle 20982474. Účast novinářů na kolokviu anebo večeru Miss Economia oznamte laskavě předem na tel: 20982474, (e- mail: motoska@comp.cz), aby bylo možné zajistit pro ně volný vstup do budovy VŠE a akreditaci v tiskovém středisku Dne s VŠE (v zasedací místnosti rektora v 1. poschodí nové budovy).

Klíčová slova PROTEXT-VŠE

Věda, vzdělávání a školství