Tisková konference společnosti ARAMARK

K situaci, která vznikla v souvislosti s výběrovým řízením na stravování ve FN Motol, a vzhledem k tomu, že se v médiích objevila spousta nepravd a dezinformací, svolává vedení společnosti ARAMARK tiskovou konferenci ve čtvrtek 18. listopadu 1999 ve 13:00 hodin v Kaiserštejnském paláci, Malostranské náměstí 23, Praha 1, II. patro, sál Emy Destinnové.

Téma: Nové informace k výběrovému řízení FN Motol, stanovisko vedení společnosti. ARAMARK působí v ČR od roku 1993. Byla založena společností sídlící v SRN, která je dceřinou společností ARAMARK Inc. ve Philadelphii. ARAMARK poskytuje stravovací služby více než 15 miliónům lidí denně ve 12 zemích. Roční obrat dosahuje sedm miliard USD. Dobré jméno firmy dokumentuje například to, že zajišťovala stravovací servis na většině Olympijských her od roku 1968. V ČR provozuje více než 30 Gastrocenter a tím se řadí mezi největší společnosti v oboru.

Bližší informace: http://www.caesar.cz/aramark

Kontakt: Caesar Production s. p., Pavel Bouček, Zdoňovská 1809, Praha 9, tel.: (02)81923388, fax: (02)81925496.

Klíčová slova PROTEXT-ARAMARK-FN Motol

Služby, cestovní ruch