Franz Nawratil z Hewlett-Packard se stal členem správní rady společnosti Belle Systems

Společnost Belle Systems, přední poskytovatel IP řešení Billing & Customer Care, dnes oznámila, že vítá pana Franze Nawratila ve své správní radě. Pan Nawratil je předsedou a hlavním výkonným ředitelem pro Evropu, Blízký Východ a Afriku u společnosti Hewlett-Packard Corp. Dosazením nového výrazného člena do správní rady dále posiluje Belle Systems svůj manažerský tým a své průmyslové vazby. Belle Systems patří mezi klíčové hráče na rychle se rozvíjejícím trhu řízených služeb IP, a tímto posílením své správní rady posílí i potenciál Belle Systems. Belle Systems vyvíjí a prodává systém Internet Management, který dává operátorům a poskytovatelům internetových řešení schopnost řídit a vyúčtovat všechny aspekty služeb internetového protokolu. "Belle Systems má skvělou pozici pro to stát se jedním z klíčových poskytovatelů zákaznické péče a účetních platforem pro telekomunikační operátory a poskytovatele internetových řešení na celém světě v době, kdy se síťové služby přetvářejí na běžné rámce u všech internetových protokolů. Produkty Belle Systems jsou vpravdě revoluční. Jsem velmi potěšen, že se vedení a správní rada Belle Systems rozhodly přijmut mě mezi sebe," říká předseda a hlavní výkonný ředitel pro Evropu, Blízký Východ a Afriku u společnosti Hewlett-Packard Corp. Franz Nawratil. Franz Nawratil, 61, pracoval u Hewlett-Packard více než 30 let. Dobře vidí do průmyslu v mnoha oblastech informační technologie a do telekomunikačních odvětví. Od roku 1994 byl předsedou a hlavním výkonným ředitelem všech poboček Hewlett- Packard v Evropě, na Blízkém Východě a v Africe. Pan Nawratil vystudoval elektronické strojírenství a také získal manažerský titul MBA od INSEAD a zúčastnil se manažerského výcviku na Stanfordově Univerzitě a IMD. ots Original Text Service: Belle Systems Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Jes Bo Hansen ze společnosti Belle Systems +45-59-44-25- 00, nebo Email, jbh@bellesystems.com

Klíčová slova PROTEXT-Belle Systems-HewlettPackard

Evropa, EU, NATO (es)