BigDog Solutions Inc. přichází se softwarem BigDog 2000 pro automatizaci profesionálních služeb

Nedávno založená společnost BigDog Solutions, Inc., výrobce softwaru PSA pro automatizaci profesionálních služeb oznámil na výročním sjezdu Národní asociace poradců v počítačovém odvětví, že je dostupná jeho nejnovější verze BigDog 2000. BigDog 2000 nabízí plně integrovaná řešení pro podniky, které podává zprávy o výdajích času, cestovních nákladech a výdajích, provádí fakturaci a pomáhá při řízení projektů.

Tento softwarový produkt pracující v režimu klient-server umožňuje organizacím poskytujícím služby a výrobcům sledovat výkon jejich projektů a zaměstnanců tím, že nabízí komplexní nástroj pro sledování času, cest, výdajů a řízení projektů. BigDog 2000 účinně spojuje finanční řízení a řízení projektů do jednoho snadno použitelného a vysoce efektivního nástroje řízení. BigDog 2000 snižuje dobu fakturace a je vyspělým nástrojem pro efektivní a účinnou přeměnu základních dat do skutečných informací. Produkt pomáhá organizacím poskytujícím služby i výrobcům mít přehled a hlášení o existujících projektech z více zemí ve více jazycích a měnách odkudkoli na světě a kdykoli.

Údaje jako náklady a výnosy projektu, spotřeba lidské práce a harmonogramy jsou všechny dostupné online 24 hodin denně, což umožňuje manažerům a zákazníkům udržet si kontrolu a být stále informovaní. BigDog 2000 umožňuje přísnou kontrolu rentability zaměstnanců zpracováním časových plánů organizovaným a řádným způsobem. Kromě toho software umožňuje více než 16 různých typů smluv pro sledování a fakturaci spotřebovaného času a fakturaci. BigDog 2000 zahrnuje širokou škálu úkolů jako například řízení lidských zdrojů a správu cestovních výdajů navíc vedle svých komplexních centrálních funkcí, k nimž patří automatizace vystavování faktur zákazníkům a odměňování zaměstnanců.

"Těší nás počáteční reakce našich zákazníků na BigDog 2000 a věříme, že bude prospěšná jakékoli organizaci poskytující služby nebo výrobnímu podniku, které hledají řešení pro lepší správu svých projektů pokud jde o výkon, náklady a rentabilitu," uvedl Al Powell, výkonný ředitel společnosti BigDog Solutions, Inc. "Trh softwaru automatizace profesionálních služeb by mohl převýšit objem trhu plánování podnikových požadavků (ERP) v příštích 3-5 letech. Sektor služeb, který je naším cílovým trhem u BigDog 2000, je odpovědný za téměř veškerý ekonomický růst, který jsme zažili v 90. letech," dodal Powell. Podle informací Business Travel News Online letos společnosti jen v USA vydají více než 156 miliard USD na spotřebu lidské práce a výdaje. Kromě toho se výdaje spojené se služebními cestami zařadily jako třetí největší oblast kontrolovatelných podnikatelských nákladů.

Dostupnost

BigDog 2000 je ihned dostupný v angličtině a nizozemštině, brzo budou následovat verze ve francouzštině, němčině, italštině a španělštině. Serverová část pracuje pod operačními systémy Windows NT a Unix. Klientské verze (pro jednotlivé poradce) jsou psány pro Windows 95/98/NT a 2000. Je také k dispozici pro poskytovatele aplikačních služeb (ASP) a dealery.

O produktech BigDog

BigDog Solutions založená v roce 1999 je poskytovatelem softwaru pro automatizaci profesionálních služeb, určeného pro služební organizace, jimž pomáhá lépe řídit jejich funkce spotřeby času, cestovních výdajů a nákladů a řízení projektů. Základ společnosti BigDog se vyvinul v jedné nadnárodní organizaci poskytující služby v roce 1996. BigDog Solutions Inc. má sídlo v Campbellu v Kalifornii.

Další informace

Další informace včetně demo softwaru a technických specifikací jsou k dispozici na adrese http://www.bigdogsolutions.com nebo prostřednictvím emailuinfousa@bigdogsol.com.

ots Original Text Service: BigDog Solutions, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Al Powell, BigDog Solutions, Inc., 408-879-7300; nebo Andy Czernek, 425-349-3886 za BigDog Solutions, Inc.

Webová stránka: http://www.bigdogsolutions.com

Klíčová slova PROTEXT-BigDog Solutions Inc.-software PSA

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace