Universal Instruments a Tecnomatix Technologies podepsaly dohodu o prodeji sofwaru

Universal bude prodávat software Tecnomatixu pro optimalizaci procesů povrchové kompletační montáže.

Universal Instruments Corp., světový poskytovatel zařízení pro elektronickou montáž, a Tecnomatix Technologies Ltd. (Nasdaq: TCNO), průkopník a světový lídr v softwaru pro digitální továrny, uzavřely dohodu o prodeji softwaru. Universal bude prodávat softwaru Tecnomatix-Unicam pro optimalizaci a off-line programování platformy firmy Universal GSM TM, dalších řešení umisťování povrchové montáže a zařízení pro montáž skrz otvory.

S tímto softwarem bude Universal moci nabízet svým zákazníkům plánování multiprodukčních linek, optimalizaci a vyrovnávání kapacit pro všechna montážní zařízení Universalu. Software Technomatixu-Unicamu Machine Expert(TM) a Line Expert(TM) bude používat CAD a Gerberova data zákazníků pro produkci sady optimalizačních strojových programů pro montážní systémy Universalu GSM1(TM), GSM2(TM) a HSP, ale i pro axiální a radiální vkládací stroje.

Prezident Universalu Gerhard Meese řekl: "Těšíme se na práci s Tecnomatixem, abychom mohli plnit rostoucí potřeby softwaru pro elektronickou montáž. Rostoucí směs a komplexnost elektronických montáží zvětšuje spoléhání na softwarové nástroje, pomáhající maximalizovat účinnost montážního zařízení."

Prezident Tecnomatixu Harel Beiton dodal: "Jsme velmi potěšení dohodou s Universal Instruments. Náš software bude firmě Universal Instruments pomáhat kompletovat jejich montážní řešení pro universální výrobce a ve stejné době poskytne široké zákaznické základně Universalu prospěch z prvotřídních schopností optimalizace a programování vyrovnávání linek."

O Universal Instruments Corporation

Universal Instruments, pobočka Dover Corp. (NYSE: DOV) se sídlem v Binghamtonu, N.Y., je světovým poskytovatelem inovativní technologie a zařízení pro montáž elektronických obvodů, integrovaných systémových řešení a zpracovatelských expertíz pro špičkové výrobce z každé kategorie elektronického průmyslu. Na celém světě nese více než 16.000 instalovaných strojů jméno Universal Instruments. Universal má prodejní, servisní, školící a distribuční provozy na celém světě.

O Tecnomatix Technologies Ltd.

Tecnomatix Technologies (Nasdaq: TCNO) se sídlem ve městě Herzeliya v Izraeli je průkopníkem a světovým lídrem v softwaru pro digitální továrny. Digitální továrna je integrované počítači vybavené prostředí, které umožňuje výrobcům navrhnout, plánovat, simulovat a optimalizovat kompletní továrnu, její výrobní linky a postupy na všech úrovních detailu. Softwarová řešení Tecnomatixu pomáhají společnostem plnit jejich výrobní cíle; urychlovat zavádění nových produktů; minimalizovat výrobní prostoje; zvyšovat produktivitu; a zlepšovat kvalitu. Pro další informace o dohodě mezi Universalem a Tecnomatixem laskavě kontaktuje pomocnou kancelář Universalu: Post Office Box 7429 Endicott, New York, 13760 (USA) 607-786-8104 1-800-432-2607 fax: (USA) 607-754-7517 E-mail: universe@mmcweb.com ots Original Text Service: Universal Instruments Corp. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Jennifer Rivkin z Universal Instruments (USA) 607-779- 5010, fax, 607-779-4510, rivkin@uic.com; nebo Shmuel Arvatz z Tecnomatix Technologies (USA) 972-9-959-4964, fax, 972-9-954- 4402, arvatz@tecnomatix.com

Klíčová slova PROTEXT-Universal Instruments-Tecnomatix

Evropa, EU, NATO (es)