Finančním ředitelem DirectNet byl zvolen Patrick Currie

Společnost DirectNet Telecommunications ohlásila zvolení Patricka Currieho do funkce finančního ředitele (CFO). Ve své nové pozici bude Currie zodpovědný za všechny finanční funkce s důrazem na zvýšení kapitálu u této soukromě vlastněné společnosti.

"DirectNet má agresívní růstový plán na dalších několik let," prohlásil ředitel DirectNet Barry Hon. Věříme, že Patrickovy zkušenosti s kapitálovými trhy mu umožní vytvořit efektivní strategii k dosažení našich cílů."

Před vstupem do společnosti DirectNet Currie 17 let působil v Londýně jako bankéř u Merrill Lynch International a Goldman Sachs. Tam získal zkušenosti s navyšováním kapitálu u rychle rostoucích veřejných a soukromých společností.

Currie je držitelem titulu MBA získaného na Northwestern University. Vzhledem k přechodu do DirectNet se přestěhoval společně se svou manželkou do města Balboa v Kalifornii.

O společnosti DirectNet

DirectNet je předním poskytovatelem telekomunikačních produktů a služeb, který do více než 200 zemí světa dodává pokročilé hlasové, datové a internetové služby včetně telefonních karet, mezinárodních nosných terminálů a dalších služeb s přidanou hodnotou. Jednotky společnosti zabývající se jádrovou činností podporují rozmanitou klientskou základnu včetně společností Fortune 500, stejně jako většinu amerických poskytovatelů dálkového spojení Tier I a Tier II.

Společnost DirectNet je soukromě vlastněná a její ústředí je v Newport Beach. Svou činnost vyvíjí v New Jersey, New Yorku, Texasu, Londýně, Praze, Moskvě, Petrohradu, Tokiu, Hongkongu a na Tchaj-wanu. Pokračující expanze zahrnuje obsluhu ostatních klíčových trhů ve Spojených státech, Evropě, Asii a Latinské Americe. Další informace získáte na webové stránce DirectNet www.directnet.com, nebo na telefonním čísle (USA) 949/474-1001. KONTAKT: DirectNet, Newport Beach, Michelle Machado, telefon (USA) 949/474-1001, email mmachado@directnet.com nebo T&O/Roberts Mealer, Jackie Zerbst/ Gina Ray, telefon (USA) 949/833-8006, email jzerbst@topr.com gray@topr. DOTAZY: New York 212-752-9600 nebo 800-221-2462; Boston 617-236- 4266 nebo 800-225-2030; SF 415-986-4422 nebo 800-227-0845; LA 310- 820-9473 Plné znění zprávy Business Wire na Internetu: URL: http://www.businesswire.com

Klíčová slova DirectNet