Lanier jmenuje nového prezidenta a provozního ředitele/C. Lance Herrin povede strategii řešení správy dokumentů společnosti v extrémně konkurenčním prostředí od

Společnost Lanier Worldwide (NYSE: LR) dnes oznámila, že C. Lance Herrin, dříve výkonný viceprezident a provozní ředitel, bude nyní ve funkci prezidenta a provozního ředitele. Od roku 1998 má Herrin celosvětovou odpovědnost za všechny terénní operace, distribuci, marketing a informační systémy a také za výrobkový výzkum, vývoj a hledání zdrojů.

"Stát se veřejnou společností je obrovská příležitost," uvedl Herrin. "Jak míříme do nového století, věřím, že Lanier bude nadále zvyšovat tržní podíl a že se staneme partnery pro naše zákazníky při řešeních správy dokumentů. Těším se na to, že budeme konkurenceschopní na tomto dynamickém trhu a že budeme sdílet naše strategie správy dokumentů jak s novými, tak nynějšími zákazníky."

Předtím než Herring zastával své funkce u společnosti Lanier byl výkonným viceprezidentem a generálním ředitelem amerických operací a měl odpovědnost za všechny stránky provozu společnosti Lanier v USA včetně odbytu, servisu, marketingu, financí, lidských zdrojů a správy u všech produktů a služeb pro podniky.

Pod vedením Herrina vykazovala společnost v USA trvale výborné výsledky, což vyneslo zlaté nebo bronzové ceny společnosti Harris Corporationv pěti z posledních sedmi let. během Herrinova působení Lannier také získal ocenění o vynikajících produktech a zákaznickém servicu od takových společností jako DuPont, Pacific Bell, Abbott Laboratories, Chevron, Christian Purchasing Network a Buyer's Laboratory.

Herrin nastoupil ke společnosti Lanier v roce 1967 jako prodejní zástupce pro diktafony. Rychle postupoval vzhůru a nakonec se stal v roce 1977 viceprezidentem západofloridské divize. V roce 1982 byl jmenován výkonným viceprezidentem a generálním ředitelem divize diktafonů společnosti Lanier. O dva roky později se stal výkonným viceprezidentem a generálním ředitelem divize elektronického zpracování dat. Po vytvoření společného podniku Harris/3M v roce 1987 byl Herrin jmenován výkonným viceprezidentem a generálním ředitelem divize kopírovacích zařízení společnosti Harris/3M Document Products, která se později stala známou pod názvem Lanier Worldwide.

O společnosti Lanier Worldwide

Lanier Worldwide Inc. se 1600 prodejnami a servisními středisky je jedním z největších světových dodavatelů řešení pro správu dokumentů. Každý den Lanier pomáhá zákazníkům ve více než 100 zemí vytvářet a distribuovat vysoce kvalitní dokumenty větší rychlostí, s vyšší efektivitou a hospodárností. K dosažení tohoto cíle Lanier vypracoval striktní metodiku pracovního toku se zaměřením na zákazníka s názvem Customer Vision-and employ DOCutivity(R). K rozsáhlému sortimentu produktů společnosti Lanier patří digitální barevné kopírky a tiskárny, černobílé digitální kopírky a tiskárny, vícefunkční zařízení, digitální diktafony, řešení pro tisk podle přání, řešení správy dokumentů a celou řadu služeb zajišťuje pomocí externích dodavatelů. Lanier také vyvíjí specializovaná řešení pro zdravotnictví, realitní kanceláře, právníky a zpracovatelský průmysl. Lanier byla založena v roce 1934 a má sídlo v Atlantě ve státě Georgia. Více informací najdete na webové stránce společnosti na adrese www.lanier.com .

ots Original Text Service: Lanier Worldwide, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Tamme Quinn, Lanier Worldwide, Inc., 770-621-1236, nebo tquinn@lanier.com

Webová stránka: http://www.lanier.com

Klíčová slova PROTEXT-Lanier Worldwide