Akcie Elgrande.com se začínají obchodovat na OTCBB

Elgrande.com (OTC Bulletin Board: EGND), první z nové kategorie e-obchodu, známá jako "disintermediator", oznámila, že její kmenové akcie začaly dnes být obchodovány na Over The Counter market electronic bulletin board (OTCBB) pod symbolem EGND. Oznámil to Randal Palach, prezident a výkonný ředitel Elgrande.com, Inc.

Jako "disintermediator" byla Elgrande.com zřízena pro obejití středních úrovní (makléři, velkoobchodníci a maloobchodníci) tradičního maloobchodního dodavatelského řetězce, což umožňuje eliminovat maloobchodní cenové přirážky. Společnost vymyslela a založila skupinu technologií, které jsou souhrnně známy jako Shop Engine(TM). "Shop Engine" je skupina softwarových programů, které umožňují maloobchodním spotřebitelům na webu nakupovat výrobky přímo od výrobců bez nutnosti maloobchodního skladu. Výrobky jsou poskytovány výrobci nebo jejich primárním expedičním střediskem za nebo téměř za velkoobchodní ceny.

Provozní pobočka Elgrande.com má sídlo ve Vancouveru, Britská Kolumbie, Kanada, a má kanceláře v Tokiu, Japonsko. Pro další informace vstupte na webovou stránku Elgrande.com na http://www.egnd.com .

Tato tisková zpráva netvoří nabídku k prodeji nebo žádost o nabídku k nákupu, ani nepůjde o prodej těchto cenných papírů v žádném státě, ve kterém by taková nabídka, žádost nebo prodej byly nezákonné bez registrace nebo kvalifikace podle zákonů o cenných papírech platných v takových státech. Prohlášení obsažená v této tiskové zprávě, která nejsou historickými fakty mohou být považována za výhledová prohlášení, která podlehájí rizikům a nejistotám, včetně těch, uvedených v materiálech Elgrande.com u Komise pro cenné papíry a burzy. ots Original Text Service: Elgrande.com Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Mavis Robinson, Investor Relations for Elgrande.com, Inc., 800-900-8830, nebo invest@egnd.com Webové stránky: http:// www.egnd.com

Klíčová slova PROTEXT-Elgrande.com

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace