Microsoft bude na Frankfurtském knižním veletrhu pořádat tiskovou recepci

Microsoft Corp. Vás srdečně zve na tiskovou recepci na Frankfurtském knižním veletrhu ve Frankfurtu, Německo, v 11:00 SEČ ve středu 13. října 1999. Dick Brass, viceprezident Microsoftu pro technologický rozvoj, představí podrobnosti o zahájení každoroční události, oslavující nejlepší mezinárodní výsledky v literatuře a technologii.

Kdy: Středa 13. října 1999 SEČ

Co: Tisková recepce

Kde: Agents Center, Hala 4.C, Concorde Room

POZNÁMKA: Microsoft je registrovaná obchodní známka společnosti Microsoft Corp. ve Spojených státech a/nebo dalších zemích.

Další informace, pouze pro tisk:

Ann Junod Burkart, Waggener Edstrom, (USA) 408-986-1140,

annjb@wagged.com

Rapid Response Team, Waggener Edstrom, (USA) 503-443-7000,

rrt@wagged.com

POZNÁMKA PRO EDITORY: Máte-li zájem o shlédnutí dalších informací o Microsoftu kontrolujte si webovou stránku Microsoftu na http://www.microsoft.com/presspass/ na firemních informačních stránkách Microsoftu. ots Original Text Service: Microsoft Corp. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Webová stránka: http://www.microsoft.com

Klíčová slova PROTEXT-Microsoft

Evropa, EU, NATO (es)