V Ženevě se bude konat úvodní zasedání fóra TDM over IP

Telecom Ženeva, 10. až 17. října 1999/RAD Data Communications - stánek 7160

Úvodní zasedání nového fóra TDM over IP se bude konat během akce Telecom 99 v Ženevě v hotelu Intercontinental 12. října.

Nové fórum, které je iniciováno společností RAD Data Communications, lídrem v řešeních hlasového a datového přístupu se sídlem v Izraeli, a švédským provozovatelem sítě Telia, je určeno pro prodejce a provozovatele sítí z celého světa. Budou se na něm projednávat záležitosti vznikající z potřeby emulovat obvody nad novou generaci infrastruktur IP (internetových protokolů) a sdílet informace o aplikacích a projektech. Pozvánky jsou rozesílány zástupcům provozovatelů sítí, soukromých operátorů, prodejců přepínače Gigabit Ethernet/IP a přenosu a velkých podniků, ale i analytikům a novinářům.

Přednášející se na úvodním zasedání budou zabývat řadou témat, včetně:

- "Obchodní případ pro provozovatele sítě, kteří použijí Gigabit Ethernet a přepnuté IP prostřednictvím vlákna namísto SDH a ATM pro přenášení obvodů E1/T1"

- "Obchodní případ pro podniky, které použijí nové páteře Gigabit Ethernet pro interní konektivitu E1/T1"

- "Rostoucí trh pro služby E1/T1 přes služby 1O/100Base Transparent LAN, virtuální soukromé sítě a sítě metropolitní oblasti"

- "Stoupající standardizace technik pro přenášení E1/T1 přes sítě IP, používající RTP a další protokoly na bázi IP"

- "Obchodní případ pro používání řešení TDMoIP místo řešení typu VoIP a IP PBX"

Na Telecomu Ženeva představí RAD Data Communications svůj multiplexor IPmux-E1/T1, který transparentně konvertuje obvody E1 do paketů IP tak, že je přenáší přes páteře IP založené na Ethernetu. To dovoluje přenášet hlasové a datové odkazy přes IP bez požadavků na intervenci vyšší úrovní signálu a přepínače.

Uvedení IPmux RAD vyvolává na novém fóru zájem především mezi provozovateli sítí a deregulovanými veřejně prospěšnými společnostmi, kteří čekají na řešení typu IPmux, aby mohly vytvářit čisté páteře IP/Gigabit Ethernet s transparentními odkazovými službami E1/T1.

RAD Data Communications navrhuje, vyrábí a prodává širokou řadu vysoce kvalitních produktových řešení datové komunikace a telekomunikace pro provozovatele sítí, poskytovatele služeb a firemní sítě. RAD je členem 320miliónové (USD) skupiny společností RAD, která je světovým lídrem v řešení síťových a intersíťových produktů. ots Original Text Service: RAD Data Communications Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Ilan Seidner, Marketing Communications Director z RAD Data Communications, +972-3-6458107

Klíčová slova PROTEXT-RAD Data Communications-Telecom Ženeva

Evropa, EU, NATO (es)