Tiskoví mluvčí přijedou do Čejkovic

Podzimní setkání Moravského klubu tiskových mluvčích a pracovníků v public relations se koná ve dnech 21. až 23. října v přívětivém prostředí čejkovického zámku na Hodonínsku. Program je i tentokrát bohatý: O komunikaci s veřejností na mezinárodní úrovni promluví přední slovenský odborník Ivan Žáry a o vztazích k investorům bude referovat ředitelka České kapitálové agentury Dagmar Vránová. Po velkém ohlasu na jarním setkání vystoupí i tentokrát známý český novinář a mediální poradce Jan Martínek a svou novou publikaci o komunikaci v konfliktních a krizových situacích představí redaktor a pedagog Petr Němec. Vlaďka Kubíčková doporučí účastníkům Protext - novou službu ČTK pro distribuci tiskových sdělení. Dana Dvořáková s SPT Telecom promluví o úloze komunikace ve společnosti s celostátním působením a téměř 20 000 zaměstnanci. Program doplní profesionální předvedení mimojazykové komunikace a představení ročenky 1999 Asociace PR agentur, jejímž je Moravský klub členem. Vznikl v roce 1994 a má 180 členů, je však otevřen i pro další odborníky. Podrobnější informace poskytne Janka Kolářová, tel.: 0602-511304 nebo tel/fax 067- 43180, E-mail: j.kolarova@volny.cz

Klíčová slova PROTEXT-Moravský klub tiskových mluvčí