Drogy v tisku

Novou bezplatnou informační službu na Internetu zpřístupnila v těchto dnech společnost Newton IT. Na adrese http://drogy.newton.cz naleznou zájemci aktuální i archivní informace, týkající se drogové problematiky. Zdrojem denně aktualizovaných stránek je celostátní a regionální tisk, rozhlas, televize a zpravodajství ČTK. Tématicky tříděné články a zprávy lze buď přímo vyhledávat a zobrazovat nebo si objednat jejich pravidelné každodenní doručování elektronickou poštou přímo do svého počítače. Služba je určena široké veřejnosti se zájmem o drogovou problematiku. Mezi prvními ji začali využívat okresní protidrogoví koordinátoři, pracovníci státní správy, školství a organizací, poskytujících pomoc drogově závislým.

Kontakt: Michal Čížek, michal.cizek@newton.cz, tel.: (02)24235563, 22192108.

Klíčová slova PROTEXT-Newton IT

IT, telekomunikace