Anacomp ohlásil koupi švýcarské Bgin Holdings

Anacomp(R), Inc. (Nasdaq: ANCO), světový lídr v řešeních digitální správy dokumentů, dnes ohlásil, že nakoupil akcie švýcarské Bgin Holding AG. Podmínky transakce nebyly zveřejněny.

Bgin Holding AG s pobočkami ve Švýcarsku, Německu a Rakousku poskytuje předním finančním společnostem a vládním organizacím v Evropě zobrazování, řešení správy dokumentů, řízení zákaznických vztahů a řízení podnikatelských procesů. Anacomp hodlá tuto oblast podnikání více přiblížit své současné pobočce ve Švýcarsku, která má doplňující možnosti a zákazníky. Společná činnost se stane jedním s největších poskytovatelů řešení správy dokumentů ve Švýcarsku.

"Kromě odbornosti v zavádění řešení správy dokumentů pro švýcarský bankovní sektor má Bgin rostoucí přítomnost v Německu, která doplní stávající operace Anacompu," řekl Peter Williams, výkonný viceprezident Anacompu. "Tato akvizice je strategická pro zrychlující se digitální růst Anacompu v celé oblasti a bude znamenat nové příležitosti pro budování našeho evropského podnikání v digitálních službách."

Anacomp zobrazuje více zákaznických dokumentů než kdokoliv jiný na světě. Společnost je předním poskytovatelem subdodavatelských služeb digitální správy dokumentů, služeb údržby pole a systémů a dodávek správy dokumentů. Pro další informace navštivte webovou stránku Anacompu na www.anacomp.com.

Informace v této tiskové zprávě mohou obsahovat výhledová prohlášení podle zákona Private Securities Litigation Reform Act z roku 1995. Tato výhledová prohlášení podléhají známých a neznámým rizikům, nejistotám a dalším faktorům, které mohou způsobit materiální odlišnost skutečných výsledků od těch, které jsou předpokládány výhledovými prohlášeními. Taková rizika, nejistoty a další důležité faktory zahrnují: všeobecné ekonomické a podnikatelské podmínky; průmyslové trendy; průmyslovou kapacitu; konkurenci; náklady na suroviny a jejich dostupnost; měnové výkyvy; ztrátu významných zákazníků; změny podnikatelské strategie nebo rozvojových plánů; dostupnost, podmínky a rozmístění kapitálu; dostupnost kvalifikovaného personálu; a změny vládních nařízení, jejich neplnění nebo neschopnost je plnit.

Tiskové zprávy Anacompu jsou distribuovány prostřednictvím PRNewswire a jsou přístupné na Internetu (www.anacomp.com nebo www.prnewswire.com) nebo na vyžádání faxem ((USA) 800-758-5804, linka 054532).

Anacomp je registrovaná obchodní známka Anacomp, Inc. Všechny ostatní obchodní známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků. ots Original Text Service: Anacomp, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Media: Julie Miller, Public Relations, (USA) 858-848- 5402, jamiller@anacomp.com, nebo Analyst: Nancy Vandeventer, Investor Relations, (USA) 800-350-3044, nvandeventer@anacomp.com, obě z Anacomp, Inc. Company News On-Call: http://www.prnewswire.com/comp/054532.html nebo fax, (USA) 800-758-5804, linka 054532 Webová stránka: http://www.anacomp.com

Klíčová slova PROTEXT-Anacomp-Bgin Holding AG

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace