China.com vydává prohlášení

Následující prohlášení dnes vydala společnost China.com Corporation (Nasdaq: CHINA).

Jsme si vědomi poznámek, které měl pronést čínský ministr informačního průmyslu Wu Ťi-čchuan 14. září 1999. Jsme si také vědomi spekulací, které z těchto prohlášení vyplynuly.

China.com Corporation má své sídlo v Hongkongu a kromě toho, že poskytuje kompletní škálu internetových služeb a rozšiřuje reklamní síť v sedmi zemích v Asii, provozuje síť tří webových portálů (http://www.hongkong.com, http://www.china.com a http://www.taiwan.com) ve Velké Číně, včetně pevniny. Ve všech případech se China.com Corporation řídí předpisy a pravidly v každé zemi, kde působí.

Jsme pevně přesvědčeni, že internet bude nadále hrát významnou úlohu při rozvoji elektronického obchodu a hospodářského rozvoje Číny a těšíme se na to, že budeme nadále hrát integrální úlohu v tomto procesu.

Už dlouho spolupracujeme s ministerstvem informačního průmyslu Číny a máme dobrou pozici na to, abychom využili rostoucí ekonomiky Číny a pokračujícího rozvoje elektronického obchodu v Číně pro zvýšení vývozu.

Další informace týkající se China.com Corporation jsou podrobně uvedeny v našem Registračním prohlášení, které bylo zasláno Komisi pro burzy a cenné papíry (SEC).

O společnosti China.com Corporation

China.com Corporation (Nasdaq: CHINA) je celoasijská internetová firma poskytující kompletní škálu řešení pro poskytování, distribuci a prodej internetových služeb v Asii. China.com Corporation má silnou a inovativní podnikatelskou strategii na bázi internetu, která pokrývá úplnou škálu internetový služeb svou sítí portálů (hongkong.com, china.com and taiwan.com), společností pro řešení v oblasti elektronického podnikání (Web Connection) a sítí pro reklamu na internetu (24/7 Media Asia). Nyní společnost China.com Corporation usiluje o usnadnění rozvoje internetu v Asii a má přes 430 zaměstnanců ve dvanácti kancelářích v sedmi asijských zemích.

ots Original Text Service: China.com Corporation

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: New York - Michael Claes, 212-614-5236 (v USA), Hongkong - Ursula Yeung, 852-2961- 2739 (v USA), nebo Megan Ross, 852-2963-6753 (v USA), všichni z China.com

Webová stránka: http://www.china.com