First Ecom v Koreji přejímá bývalého manažera Visy

Společnost First Ecom.com (označení na vývěsce obchodů přes překážku: FECC), celosvětový leader v oblasti služeb zpracování internetových plateb, ve středu oznámila, že jmenovala Čung Wan Leea, bývalého prezidenta a výkonného ředitele společnosti Visa International Korea, do funkce územního ředitele pro Koreu.

Jmenování Leea do funkce územního ředitele pro Koreu je signálem snahy First Ecom.com rozšířit své služby zpracování plateb z Hongkongu na korejský trh. Lee, který bude působit z Koreje, bude odpovědný za vytvoření a rozvoj podnikání v oblasti zpracování internetových plateb v korejské bankovní komunitě. Lee je druhý manažer společnosti Visa, který letos vstoupil do First Ecom.com, druhým je jeho nynější nadřízený Raymond Chan, který nastoupil dříve v tomto roce do First Ecom.com od Visa Asia.

Během svého osmiletého působení jako první prezident a výkonný ředitel společnosti Visa Korea hrál Lee klíčovou úlohu ve fenomenálním růstu Visy v Koreji, když úspěšně vytvořil a rozvinul obchody společnosti prakticky téměř od nuly až po vedoucí pozici na trhu. Pod vedením Leea dosáhly členské banky Visa Korea růstu o 256 procent a počet vydaných karet Visa stoupl o 860 procent na 13,8 miliónu. Objem využití karet Visa zároveň také prudce stoupl, a to o 670 procent na 20 miliard USD na konci roku 1997, čímž se Korea Visa stala nejrychleji rostoucím podnikem v asijsko-pacifické oblasti.

"Čung Lee bude hrát strategickou úlohu při růstu First Ecom v Koreji," uvedl Gregory Pek, prezident a výkonný ředitel First Ecom.com. "Jeho skvělé výsledky u Visa Korea spolu s jeho znalostí bankovnictví a úzkými vztahy s místními bankami silně urychlí snahy First Ecom o rozvoj obchodů a zavádění našeho patentovaného systému zpracování internetových plateb v korejských bankách."

Lee, který je rodilý Korejec, získal titul MBA na prestižní Wharton School of Business na University of Pennsylvania a titul BA v ekonomice na Yonsei University v Soulu.

Informace o společnosti First Ecom.com

Jako celosvětová přední společnost ve zpracování internetových transakcí First Ecom.com poskytuje bezpečné, snadno implementovatelné a levné služby zpracování plateb online obchodním společnostem a bankám po celém světě. Prostřednictvím strategických partnerství s bankami, poskytovateli internetových služeb (ISP), integrátorům systémů elektronického obchodu a poskytovatelům internetových prodejen (storefront) First Ecom zpracovává transakce na kreditních kartách na internetu ve více měnách, buď v dané zemi nebo v zahraničí v daňově neutrálním prostředí. Více informací najdete na adrese http://www.firstecom.com nebo kontaktujte First Ecom.com na čísle 852-2801- 5181 nebo emailem na adresu info@firstecom.com.

ots Original Text Service: First Ecom.com

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: média: Jeff Davis nebo Kevin Manniko, 415-837-3939, nebo jdavis@daviscomm.com, nebo 415-837-3939, nebo kmanniko@daviscomm.com, oba z Davis.Comm.com, za First Ecom.com; nebo pro investory: 888-305- 8233

Klíčová slova PROTEXT-First Ecom.com