Autorádia Blaupunkt pojištěna proti krádeži

Blaupunkt nechce nechat své příznivce na holičkách, a tak nyní přináší kromě kvality také jistotu a klid na cestách po celém světě. Od 1. září 1999 získává každý zákazník s koupí libovolného autorádia Blaupunkt 12měsíční pojištění proti krádeži zdarma. Pro platnost pojištění je nutno vyplnit přihlášku, která je součástí balení autorádia a zaslat její kopii doporučeně do jednoho měsíce od data koupě na adresu firmy Robert Bosch odbytová spol. s.r.o., divize Blaupunkt. Tím je koupě autorádia řádně zaregistrována. V případě, že bude autorádio v období jednoho roku od data koupě odcizeno, dostane zákazník výměnou nové autorádio zdarma. Pojištění platí pro případ krádeže kdekoli na světě. Bližší informace o pojištění či o produktech značky Blaupunkt naleznete na www.blaupunkt.cz

Kontakt: Robert Bosch odbytová spol. s.r.o., divize Blaupunkt, Pod Višňovkou 25/1661, Praha 4, tel.: 02-61 300 440-7, fax: 02-61 300 514, e-mail: Blaupunkt.Sales@cz.bosch.com

Klíčová slova PROTEXT-Blaupunkt

Auto-moto, doprava a stroje