Produkty SunGardu dostaly cenu SWIFTReady Silver

Společnost SunGard dnes oznámila na veletrhu SIBOS, že produkty Global Plus(R) a Omni IC(R) dostaly cenu SWIFTReady Silver za trh s cennými papíry. Cenu udělila Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication (S.W.I.F.T.) za realizaci podnikatelských řešení, která vyhovují široké škále kritérií pro tento tržní segment. Global Plus je integrovaný systém pracující ve více měnách pro správu aktiv. Omni IC je systém pro celosvětovou úschovu cenných papírů pracující na více platformách, který zahrnuje schopnost práce ve více jazycích, ve více účetních systémech a ve více měnách.

Aby mohly systémy Global Plus a Omni IC získat ocenění Silver, musely splnit tyto technické požadavky:

- Prokázaná a ověřená shoda se službami souvisejícími se systémem S.W.I.F.T.

- Propojitelnost na více protokolů, včetně Alliance Straight Through Processing a Operational Information

- Podpora standardů (povinné typy hlášení)

- Shoda se standardními verzemi

- Automatizace příchozích a odchozích dat v souladu se standardy S.W.I.F.T.

- Rozsah podnikatelských funkcí na trhu s cennými papíry

- Implementace adresáře Bankovních identifikačních kódů (BIC) systému S.W.I.F.T.

S.W.I.F.T. nezávisle prováděla průzkum u klientů používajících Global Plus a Omni IC, aby se ujistila o jejich spokojenosti s instalací a podporou S.W.I.F.T. ze strany SunGard. Klienti pozitivně hodnotili jak funkce, tak podporu a utvrdili tak S.W.I.F.T. v rozhodnutí udělit těmto systémům SunGard ocenění Silver.

SunGard Trust & Custody Group (www.sungardtcg.com) dodává komplexní škálu systémů pro účetnictví a úschovu cenných papírů pro finanční instituce. Je to podnikatelská jednotka společnosti SunGard Data Systems Inc. (NYSE: SDS) (www.sungard.com), jediného velkého specializovaného dodavatele patentovaných systémů podpory investic a průkopníka a předního poskytovatele komplexních služeb při oživování zhroucených počítačových systémů. Kmenové akcie SunGard Data Systems Inc. jsou kótovány na newyorské burze pod symbolem SDS.

ots Original Text Service: SunGard Trust & Custody Group

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Pamela Marnell, SunGard, 001-610-251-6763, nebo 001- 610-251-6585, nebo pmarnell@sungardams.com

Webová stránka: http://www.sungard.com