Belgacom nabídne svou síť zahraničním telekomům

Společnost Belgacom France bude nyní nabízet své telekomunikační služby prodejcům bez vlastní sítě těchto služeb (tj. společnostem, které nemají vlastní telekomunikační infrastrukturu ve své zemi, ale mají zájem o prodej svých vlastních telekomunikačních služeb pod svým jménem).

Služba společnosti Belgacom France prodejcům bez vlastní sítě byla vyvinuta divizí Business Development, která se zaměřuje na poskytování na míru upravených řešení francouzským a zahraničním společnostem v odvětví telekomunikací, jako například prodejcům bez vlastní sítě, telekomunikačním provozovatelům a společnostem poskytující internetový software. Tyto společnosti pak prodávají pod svou vlastní značkou určité produkty nebo vedlejší produkty ze sortimentu Belgacom France. Jak uvedl Gilles Salsarulo, ředitel podnikatelského rozvoje: "Naším cílem je pomoci našim partnerům v rychlém růstu jejich podnikání a rozvíjet strategii, která je odliší od konkurence."

Soubor, který je nabízen prodejcům bez vlastní sítě, se skládá z těchto služeb: prodeje meziměstských telefonních služeb (zpřístupněním kódu telekomunikačního přepravce 1659), vytvoření vnější sítě pro obchodní zákazníky a poskytnutí mezinárodních čísel bez placení dálkových poplatků.

Ve stejném duchu Belgacom také nabízí po celé Francii přístup na internet pro VIS, tedy poskytovatele virtuálních internetových služeb, neboli zprostředkování přes satelit díky provozovatelské licenci Belgacom France pro satelitní připojení.

Tato konkrétní nabídka umožňuje společnosti Belgacom France diverzifikaci jejích činností prostřednictvím významných strategických projektů, pro něž operátor poskytuje na míru upravená telekomunikační řešení.

Další informace získáte, když pošlete email na adresu

business-development@belgacom-france.com

Belgacom France

Belgacom France, která je stoprocentní dcerou společnosti Belgacom SA, belgického provozovatele telekomunikačních služeb, je telekomunikační firma, která se zaměřuje na podnikatelský trh. Nabízí svým zákazníkům ucelená telekomunikační řešení s přidanou hodnotou. Její nabídka produktů a služeb je založena na použití místních okruhů a národní sítě, která je postupně stále více propojována na síť operátora.

ots Original Text Service: Belgacom France

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Philippe Eric, Belgacom France +33-3-59-00-00-00, nebo fax +33-3-59-00-00-01, nebo peric@belgacom-france.com; nebo Carole Lollia-Simon, carolels@text100.fr, nebo Anne Rouvin, anner@text100.fr +33-1-49- 04-41-50, nebo fax +33-1-49-04-41-51, oba z Text 100, zastupující Belgacom France

Webová stránka: http://www.belgacom-france.com