Katalog IKEA 2000 právě teď ve schránkách více než

Právě v těchto dnech může více než milión lidí v České republice objevit ve své poštovní schránce 240 stránkový barevný katalog obchodního domu s nábytkem a bytovým vybavením IKEA. Přináší inspiraci, neobvyklé nápady, chytrá řešení pro domov snad úplně každého, stovky novinek a stovky výrobků za výrazné snížené ceny!

Katalog v českém jazyce přináší nabídku IKEA na rok 2000 (platnost nabídky a cen je garantována od srpna 1999 do srpna 2000 - tedy celý rok!).

Katalog IKEA se v 17 jazykových a částečně obsahových mutacích dostává letos do rukou více než 150 miliónů lidí na celém světě!

Obchodní dům IKEA v ČR najdete zatím jen v Praze (Shopping Park Praha - Zličín) a v Brně (Shopping Park Brno - Dolní Heršpice). Katalogy IKEA proto najde ve schránce každý obyvatel Prahy a Brna a letos poprvé také obyvatelé Plzně, Berouna, Kladna, Příbrami, Rakovníka, Olomouce, Zlína, Břeclavi, Jihlavy, Prostějova a jiných vybraných měst a městeček středočeského a jihomoravského kraje.

Distribuce probíhá od 30.8. a bude plně ukončena 12.září. Poté budou katalogy zdarma k dispozici v obchodních domech IKEA v Praze a Brně (oddělení Služby zákazníkům).

Katalog IKEA 2000 - IKEA snižuje ceny v průměru o 6 procent.

Některé z našich typických výrobků jsme dokázali zlevnit o více než 25 procent!

- Otevíráme nové a nové obchodní domy IKEA po celém světě.

Získáváme stále příznivější ceny u našich výrobců.

Tuto výhodu přenecháváme našim zákazníkům!

- Při výrobě používáme stále nových technologických postupů, zkoušíme netradiční materiály. Snižujeme tak výrobní náklady a zajišťujeme příznivé ceny pro naše zákazníky, a to nikdy na úkor kvality.

- Náš nábytek je většinou balen v praktických plochých krabicích.

Doprava i skladování jsou jednodušší a levnější.

Co uspoříme, nabídneme našim zákazníkům!

- Počítáme, že s námi naši zákazníci budou spolupracovat. V IKEA se nakupuje jako v samoobsluze. Dokonce naše zákazníky nutíme, aby si nábytek smontovali sami! Šetříme tak náklady a především peníze našich zákazníků!

IKEA má otevřeno každý den od 10:00 - 20:00

Adresy: IKEA v Praze: Shopping Park Praha, konečná stanice B Zličín, Skandinávská 1, 155 00 Praha 5.

Tel. 02 - 516 101 10, Fax: 02 - 651 02 75

IKEA v Brně: Shopping Park Brno-Dolní Heršpice, autobus od hotelu Grand a zpět zdarma, Skandinávská 4, 619 00 Brno.

Tel. 05 - 435 39 111, Fax: 05 - 435 39 666

Tiskové konference IKEA:

Úterý 7. září, 15:00 - 16:00, IKEA - Restaurace, Skandinávská 1, Praha 5

Čtvrtek 9. září, 15:00 - 16:00, IKEA - Restaurace, Shopping Park Brno-Dolní Heršpice

Účast na TK potvrdit u Ivany Hrdličkové na tel.: 02 - 571 86 171, 02 - 571 86 111 (recepce) nebo fax: 02 - 651 02 75

Klíčová slova PROTEXT-IKEA

Služby, cestovní ruch