Output Technology představila novou tiskárnu

Společnost Output Technology Corporation, klíčový americký výrobce aplikací pro řešení tisku při vysoké rychlosti, oznamuje mezinárodní uvedení tiskárny OTC6500, která při tisku nepoužívá úderů mechanických prvků přes pásku. Tiskárna OTC6500 kombinuje vyzkoušené technologie, které poskytují nejspolehlivější a nejmasívnější tiskárnu ve své třídě. (Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19981222/SFTU002).

Prostřednictvím poprvé použité kombinace dvou inovativních technologií - tvorby obrázků pomocí elektronového paprsku společně se systémem teplého offsetového plnění - tiskárna OTC 6500 Electron Beam urychluje a zefektivňuje zpracování dat. Tiskárna přijímá velmi široký rozsah médií vzhledem k technologii tvorby obrázků a nižší teplotě při tisku a vzhledem k poháněnému sklápěcímu vykladači, což způsobuje, že následný tisk je vždy kompletní. Při 65 stránkách za minutu, tedy do miliónu stránek za měsíc, jde o revoluční novinku na vysoce pokrytém trhu tiskáren bez mechanických tiskových prvků ve střední cenové kategorii.

"Společnost Output Technology byla vždy známá tím, že dodává hodnoty s našimi cenově přístupnými tiskárnami, které je možné používat i při vysoké frekvenci tisku," prohlásil provozní ředitel Steve Benner. "Vytvořili jsme tiskárnu s jedinečnou kombinací působivé rychlosti výkonu, vysoké spolehlivosti a nízkými náklady na pořízení. Myslíme si, že vytváří nový standard ceny a výkonu ve své kategorii."

Náměstek technického ředitele Mike Bacus vysvětluje: "Vývoj tiskárny OTC6500 byl umožněn prostřednictvím aplikace vysokorychlostní a podstatně trvalejší technologie offsetového tisku do světa zpracování dat. Tiskárna je přitom navržena tak, aby poskytovala extenzívní integrovanou obslužnost a prvky spolehlivosti."

Řadič OTC6500 se dodává s pamětí RAM 40 MB a zahrnuje podvojný procesor pro rychlejší tisk obrázků QuickPrint 1700 společnosti Peerless. Systém funguje v rámci obrázkového systému PeerlessPage společně s PeerlessPrint (TM) 5E (Emulace PCL5e (TM) společnosti HP, kterou vyrábí Peerless). "Jsme rádi, že můžeme pokračovat ve vztahu s OTC tím, že poskytujeme technologii PeerlessPrint pro jejich nejnovější výrobek OTC6500," uvedl ředitel pro marketing společnosti Peerless Ron Davis. "OTC 6500 dává předpoklady, že bude významným soutěžícím na rostoucím trhu přídavných zařízení pro tiskárny, protože dokazuje všestrannost použití a flexibilitu technologie Peerless." Základní model se dodává s paralelním rozhraním IEEE-1284 a sériovým RS-232e a má doporučenou katalogovou cenu 38,995 USD, FOB Spokane, stát Washington.

Output Technology je výrobce tiskáren se sídlem ve Spokane ve státě Washington a je klíčovým výrobcem laserových tiskáren a technologie bez použití úderů mechanických prvků při vysokých rychlostech a aplikací o vysokém objemu. Výrobky Output Technology jsou dostupné na celém světě prostřednictvím rozsáhlé sítě národních a mezinárodních distributorů, obchodníků s přidanou hodnotou a maloprodejců.

ots Original Text Service: Output Technology Corporation Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Tamara Degitz z Output Technology, 509-533-1256, nebo fax, 509-533-1285

Webová stránka: http://www.output.com

Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19981222/SFTU002 nebo NewsCom, 213-237-5431/