Soutěž návrhů sady svítidel pro interiér restaurací

Společnost McDonald's Česká republika, Design centrum České republiky a firma Targetti si Vás dovolují pozvat na tiskovou konferenci, která se koná u příležitosti vyhlášení kombinované soutěže pro studenty vybraných vysokých odborných škol, graduované odborníky z praxe a tvůrce na vytvoření nové netradiční kolekce svítidel, která by výrazně obohatila interiér restaurací McDonald's.

Soutěž nese název McLights

Tisková konference se koná ve čtvrtek 2. září 1999 v 10:00 hodin v prvním patře restaurace McDonald's na Václavském náměstí č. 9 na Můstku v Praze 1.

S podrobnými informacemi o soutěži Vás zde seznámí ředitel Design centra ČR Karel Kobosil, vedoucí rozvoje McDonald's ČR Ing. Petr Němec a ředitel firmy Targetti Martin Kozák.

Bližší informace: Mgr. Monika Sedláková, Public Relations DC ČR, tel.: 05/4221 1423, 4221 2155

e-mail: design@designcentrum.cz; www.designcentrum.cz

McDonald's ČR, e-mail: dji@mcdonalds.cz; www.mcdonalds.cz