Jubilejní veletrh FOR GAMES 2022: Představí novinky interaktivní zábavy i hráčskou špičku v Česku

Již podesáté se v PVA EXPO PRAHA sejdou významné značky a osobnosti ze světa herních konzolí, videoher a veškerého příslušenství interaktivní zábavy. Veletrh FOR GAMES, který se koná ve dnech 6. až 9. října, kromě trendů oboru představí nejlepší hráčskou špičku v rámci České republiky v doprovodném programu. Akce navíc přinese inspiraci pro vánoční dárky, ale i zábavu pro celou rodinu. Oficiálními vozy veletrhu FOR GAMES jsou automobily značky FORD.

Nejen starší děti, ale také dospělí milovníci videoher a interaktivní zábavy budou mít svůj sváteční den, a to na veletrhu FOR GAMES. Akce bude i letos místem, kde se představí novinky ze světa herních konzolí, PC, hardwaru a to nejlepší napříč příslušenstvími všech herních platforem. Famózní bude také doprovodný program, v rámci něhož po loňském úspěšném ročníku na FOR GAMES vyvrcholí největší tuzemská esportová liga. Před tisícovkami fanoušků si změří síly česká hráčská špička.

Diváci se můžou těšit nejen na nejlepší domácí týmy v herních titulech Counter-Strike nebo Dota 2. Program se bude konat na velkolepém pódiu a přinese nezapomenutelný zážitek, slibují organizátoři Sazka eLEAGUE. Na veletrhu FOR GAMES proběhne cosplay soutěž a pro návštěvníky budou připraveny stánky s herním a filmovým merchem. Nabitý program desátého ročníku veletrhu obohatí i turnaj ve stolním fotbálku pořádaný organizacemi Streets4Kids a TableGOODball, který se bude v Letňanech konat 6. a 9. října. Mimo soutěžní dny si mohou návštěvníci zahrát na stolech Rosengart a Roberto Sport.

Informace o veletrhu a programu na www.forgames.cz.

Kontakt:

Lucie Bártová

vedoucí PR oddělení ABF, a.s.

bartova@abf.cz

Keywords ČR-zábava-počítače-hry-ABF