Veletrh práce Profesia days 2022

Největší český veletrh práce Profesia days proběhne letos 12. a 13. října na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech.

Představí se zde mnoha expertů a zajímavých osobností nejen z branže spojeného s trhem práce či vzděláváním, ale také například průkopník thajského boxu a MMA v tuzemsku Petr Khru Macháček, nejlepší čeští curleři manželé Paulovi, kuchař Filip Sajler, zpěvák a občanský aktivista Michael Kocáb či zakladatelé značek Vasky, Reknihy či Honzovy řízky

Veletrh nabízí přímé setkání s personalisty z řady českých i nadnárodních firem a je určen pro všechny, kteří se aktivně zajímají o svou pracovní budoucnost. V rámci veletrhu bude probíhat doplňkový program v podobě tematických přednášek, poradenské zóny, konzultace CV nebo testování jazyků a IT dovedností.

Vstup je pro návštěvníky zdarma, stačí se zaregistrovat zde

Více informací naleznete na www.profesiadays.cz.

Keywords ČR-práce-veletrh-Profesia days-Profesia CZ

Region