FOR DECOR & HOME již v září: Seznamte se s trendy podzimu a Vánoc i s unikátním dárkovým sortimentem

Dvě haly letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA zaplní již brzy nejnovější produkty z odvětví dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží. Specializovaný veletrh FOR DECOR & HOME již potřinácté nabídne ve dvou halách výstaviště tisíce produktů určených pro předvánoční kontrakty od významných dodavatelů i samotných výrobců z Česka i zahraničí. Událost se koná od 8. do 10. září 2022. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD.

Veletrh dekorací a dárků FOR DECOR & HOME nabídne nejnovější zboží pro podzimní sezónu i vánoční svátky letošního roku. K výběru pro obchodníky i milovníky dekorací budou moderní designové produkty, tradiční výrobky i zboží z řemeslných dílen či rodinných manufaktur. Na co se mohou návštěvníci této nejvýznamnější události oboru těšit?

Hala 3 bude patřit převážně tématu Vánoc pro nadcházející sezónu 2022. Mezi vystavovateli z celé republiky se objeví i nováček v odvětví výroby vánočních ozdob, firma KOULIER – vánoční ozdoby z Oflendy. Tradiční vystavovatel veletrhu, společnost SIMONS TRADE ze Slovenska, opět představí velkou, vánočně laděnou expozici, která nabídne nejširší spektrum vánočních dekorací. Koho zajímají svíčky, široké portfolio těchto produktů najde na stáncích výrobců, jako jsou například BELLE CANDLES, ČESKÉ SVÍČKY, MANUFAKTURA VÁLA či PARTYZON.

V Hale 4 naleznou obchodníci a návštěvníci poutavé expozice moderních dekorací, kuchyňských doplňků a oblíbený dárkový sortiment. Živé květiny v profesionálním aranžmá představí renomovaný velkoobchod STORGE. Milovníci moderních dekorací ocení atraktivní expozici firmy SUNNY WELL. Novinky do kuchyně přiveze do Letňan firma BLEX, český výrobce kuchyňských potřeb. Nové zahradní dekorace bude možné pořídit u výrobce PIERRE DESIGN. Kdo si na veletrh přijede vybrat originální dárkový sortiment, velké množství tipů nalezne u firmy NEKUPTO nebo u IN DECOR/ORION v Hale 3. V tomto odvětví se premiérově představí i firma KPPS Natur.

Centrálním místem veletrhu FOR DECOR & HOME bude Vstupní hala III, která opět uvede výstavu VÁNOČNÍ TRENDY 2022. Floristické ateliéry přinesou inspiraci, jak slavnostně nadekorovat své domovy v době Vánoc. Návštěvníci si prohlédnou tvorbu profesionálů z firem KVĚTINY BABETA a GALERIE. Živé květy pro tuto akci poskytne velkoobchod STORGE, který je současně odborným partnerem výstavy.

V souběhu s veletrhem FOR DECOR & HOME bude v PVA EXPO PRAHA probíhat také mezinárodní veletrh sběratelství, minerálů a drahých kamenů SBĚRATEL.

Více informací najdete na www.fordecor.cz.

Keywords ČR-trendy-styl-trh-For Decor & Home-firmy-ABF

Region