VIDEOSTREAM ZDARMA: Debata NIS 2 a Bankovnictví

ČTK bude ve čtvrtek 11. srpna 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu u kulatého stolu CybeBlogu NIS 2 a Bankovnictví na téma dopadů směrnice NIS 2 na subjekty bankovního sektoru nebo o tom, jakou roli a pozici v této věci bude zastávat Česká bankovní asociace (ČBA), Česká národní banka (ČNB) a Národní úřad pro kybernetickou bezpečnost (NÚKIB). Zaměří se také na formu a obsah vzájemné spolupráce mezi ČBA a NÚKIBem, která byla ohlášena 31. května 2022 v rámci podpisu memoranda o spolupráci.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CMK09jefkyw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-EU-banky-internet-počítače-bezpečnost-Praha-11.08.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Finance, economics
IT, telecommunications
Politics, public administration and courts

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free