VIDEOSTREAM ZDARMA: Nová realita pro zdravotnictví: Psychedelika

ČTK bude ve středu 3. srpna 2022 v rámci 48. ročníku Letní filmové školy v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line přednášku: "Nová realita pro zdravotnictví: Psychedelika a jejich potenciál (nejen) pro léčbu závislostí", která nastíní, jak se vyvíjely teorie závislosti, jak moderní přístupy propojují závislosti s poznáním o traumatu a jaké formy léčby jsou dnes dostupné.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 16:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2235331?h=b79bbf46a6dc9250f476b90f16ace297

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/H9sqMCE-V1Q" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QUNXE83KAJo" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>; <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/H9sqMCE-V1Q" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>