VIDEOSTREAM ZDARMA: Předávání Novinářských cen za rok 2021

ČTK bude ve čtvrtek 23. června 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line slavnostní předávání Novinářských cen za rok 2021, které se uskuteční v divadelním prostoru Jatka 78. Nadace OSF během něj již po dvanácté ocení nejlepší žurnalistické práce, které vznikly v uplynulém roce.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 19:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RpuljgU4GnU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-média-společnost-Praha-23.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region