VIDEOSTREAM ZDARMA: Pátý ročník konference Novinářské fórum

ČTK bude ve čtvrtek 23. června 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line pátý ročník konference Novinářské fórum. Hlavními tématy konference, kterou pořádá Nadační fond nezávislé žurnalistiky, jsou novinářská objektivita, média ve válce a před ní, financování médií, žurnalistická etika v praxi a názorová žurnalistika.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 09:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2208730?h=06cf67338801fde3a71b3db3a8b04c16

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6ewRm4XRTBA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-média-společnost-Praha-23.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM