VIDEOSTREAM ZDARMA: Kulatý stůl ke kybernetické bezpečnosti

ČTK bude ve čtvrtek 23. června 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line kulatý stůl k problematice legislativy EU zaměřené na kybernetickou bezpečnost směrnicí NIS 2. Nová evropská strategie kybernetické bezpečnosti se věnuje především standardizaci zvýšeného zabezpečení u tržních a vládních subjektů. Diskuse se účastní Josef Trubáček z ministerstva pro místní rozvoj, Martin Švéda z Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) a Tomáš Kudělka z poradenské společnosti KPMPG.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2222225?h=ff0dca00d1c76dbebfbbbb09d9795c42

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WXuzKLi-RB0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-EU-internet-hospodářství-bezpečnost-Praha-23.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM