Zrno zrnko otevírá novou pobočku na Tylově náměstí

Nová síť řemeslných pekáren Zrno zrnko, která zahájila provoz v září loňského roku, otevírá 17. května již pátou pražskou pobočku. Tentokrát nová kavárenská prodejna řemeslného pečiva vznikne na Tylově náměstí na rohu Rumunské a Bělehradské. Pekařská kavárna bude sloužit nejen k nákupu pečiva, ale i k posezení nad výběrovou kávou z pražírny Dos Mundos.

Save the date

Zrno zrnko vybralo mimo jiné peníze k otevření nové pobočky na crowdfundingové platformě HitHit. K této příležitosti bude řemeslná síť pořádat pre-opening party pro novináře a zákazníky, kteří vznik Zrna zrnka na Tylově náměstí podpořili. Stavte se den před oficiální otevíračkou na welcome drink, ochutnat vyhlášené řemeslné pečivo a poslechnout si zajímavosti o nové pobočce, celém konceptu Zrno zrnko i plánech do budoucna.

Kdy: 16. května 2022 od 17:00 - 19:00

Kde: Rumunská 21, Vinohrady, 120 00