Odstartoval další ročník ankety Podcast roku

V pondělí 9.5. odstartoval čtvrtý ročník již známé ankety Podcast roku 2022.

Hlasování probíhá na webových stránkách www.podcastroku.cz a pro veřejnost je rozdělené do dvou kategorií, kterými jsou autorský a veřejnoprávní podcast. Vyhrávají první 3 místa, a to v obou kategoriích. Další zajímavé podcasty vybere odborná porota složená z osobností české audio tvorby a médií.

Hlasující svým hlasem nejen podpoří svého oblíbeného tvůrce, ale také se automaticky zařazují do soutěže o hodnotné ceny. Vyhrát mohou například koloběžku Cube 1 v hodnotě 10.000 Kč. Anketa bude ukončena v neděli 5.6. a na vyhlášení vítězů se můžeme těšit ve čtvrtek 16.6.

.

Keywords ČR-média-internet-Native PR