VIDEOSTREAM ZDARMA: Sjezd Českomoravské konfederace odborových svazů

ČTK bude v pátek 29. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line Sjezd Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS). Volit bude vedení na příští čtyři roky. Zúčastní se mimo jiné předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) nebo ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL).

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2198569?h=6eeb1819f6beb04f563dc3b3a8e2048c

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dGAj33OERZc" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-odbory-volby-ČMKOS-sjezd-Praha-29.04.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM