VIDEOSTREAM ZDARMA: V Karviné budou studovat zdravotní sestry

ČTK bude dnes 22. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK Nemocnice Karviná - Ráj, která připravila projekt s cílem rozšířit kapacity studijního programu, v rámci celoživotního vzdělávání, Všeobecné ošetřovatelství přímo do Karviné.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2194677?h=8449ffc0822d945daa92221cc5718ad8

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SklqxJ3tWAs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-nemocnice-vzdělání-Karviná-22.04.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM