NielsenIQ kupuje poskytovatele maloobchodní AI platformy ciValue

Společnost NielsenIQ dnes oznámila, že převzala společnost ciValue, dodavatele SaaS (Software as a Service) pro maloobchodníky po celém světě, který podporuje věrnostní programy pomocí pokročilé technologie umělé inteligence. Díky této akvizici podniká obchodní vertikála Retail Media společnosti NielsenIQ další kroky k umožnění inteligentnějších, automatizovanějších a škálovatelnějších prostředků pro maloobchodní programy.

Integrace aktiv globální platformy ciValue do výkonné platformy Connect společnosti NielsenIQ poskytne maloobchodníkům inovativní možnosti, včetně budování klientely a poznatků. Tato dynamická platforma bude také podporovat personalizační funkce, které jsou přírůstkem ke klíčovým schopnostem společnosti NielsenIQ, na něž se maloobchod spoléhá při kritickém rozhodování.

"Integrace platformy ciValue s platformou Connect mění pravidla hry pro maloobchodníky po celém světě," říká globální ředitel divize Retail Media společnosti NielsenIQ Xavier Facon. "Toto kolaborativní řešení založené na SaaS bude okamžitě poskytovat poznatky, které maloobchodníkům a jejich brandovým partnerům umožní sladit to, co spotřebitelé chtějí, a realizovat personalizovaný obsah napříč fyzickými i digitálními kanály.

Na dnešním vysoce konkurenčním trhu potřebují maloobchodníci řešení, která jim umožní snadno analyzovat data o spotřebitelích. Řešení společností NielsenIQ a ciValue umožní maloobchodníkům získat přehled, pracovat chytřeji a uspíšit obchodní příležitosti. Vytvářením závazků, které mají význam pro maloobchodníky, značky a jejich zákazníky, mohou klienti, kteří využijí Connect, dosáhnout nových zdrojů příjmů, růstu prodeje a zvýšení podílu na výdajích svých zákazníků prostřednictvím merchandisingu a marketingu zaměřeného na zákazníka.

"Společnost NielsenIQ je dlouholetým investorem a partnerem společnosti ciValue a její odhodlání učinit z maloobchodu svět výhodný pro všechny strany bylo vždy zřejmé," řekl Beni Basel, generální ředitel a zakladatel společnosti ciValue. "Spojení se společností NielsenIQ umožňuje společnosti ciValue rozšířit nabídku maloobchodních informací pro více maloobchodníků a značek. A co je důležitější, umožňuje nám dále rozvíjet rozhodování založené na datech a uspokojovat tak zákazníky po celém světě."

"Velmi nás těší, že se společnost ciValue připojuje k týmu NielsenIQ, aby mohla pokračovat v budování a podpoře nejlepších nástrojů využívajících umělou inteligenci pro maloobchodníky po celém světě," říká prezident Global Retail, NielsenIQ David Johnson. "Integrovaná platforma podpoří průlomové personalizační aktivity pro globální maloobchodní průmysl a uspokojí tak poptávku po rychlé a spolehlivé zákaznické analýze a personalizaci."

O společnosti NielsenIQ

Společnost NielsenIQ je lídrem v poskytování uceleného a objektivního pohledu na chování spotřebitelů na celém světě. Základ úspěchu této společnosti tvoří průkopnická platforma spotřebitelských dat a bohaté analytické schopnosti, díky kterým umožňuje předním světovým firmám a prodejcům spotřebního zboží přijímat odvážná a sebejistá rozhodnutí.

Díky rozsáhlým souborům dat a rovnoměrnému měření všech transakcí poskytuje společnost NielsenIQ klientům výhled na chování spotřebitelů s cílem optimalizovat výkonnost všech maloobchodních platforem. Otevřený přístup k integraci dat nám umožňuje využívat ta nejzásadnější spotřebitelská data na světě. Společnost NielsenIQ poskytuje ten nejvěrnější obraz o tržní situaci.

Společnost NielsenIQ, která patří do portfolia společnosti Advent International, působí na téměř 100 trzích a pokrývá více než 90 % světové populace. Další informace naleznete na stránkách NielsenIQ.com.

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220321005177/en/

Kontakty:

Vztahy s médii

Fernanda Paredes

Fernanda.paredes@nielseniq.com

Gillian Mosher

gillian.mosher@nielseniq.com

Zdroj: NielsenIQ

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Keywords USA-trh-počítače-firmy-NielsenIQ