Pozvánka na TK ke konvojům svobody a k demonstraci 1.2.

Tisková konference 1.2. 2022 v 13:00 hodin – U Schnellů, Tomášská 2, Praha 1

Zveme Vás na tiskovou konferenci, kterou pořádá Chcípl PES ke konvojům svobody, které jsou namířeny proti přijetí novely pandemického zákona.

Konvoje svobody vyrazí 1.2. v ranních hodinách z celé České republiky a předpokládaným cílem je průjezd Prahou s parkováním na Letenské pláni. Cílem konvojů není zablokování Prahy, ale deklarace nesouhlasu s přijetím novely pandemického zákona a omezování osobních svobod občanů ČR! Demonstrace proti novele pandemického zákona proběhne 1.2.2022 od 9:00 do 20:00 a možná i následující dny na Malostranském náměstí v Praze za účasti různých uskupení.

V Praze 31.1. 2022

Jakub Olbert, Chcípl PES

Jiří Janeček, Chcípl PES,

www.chciplpes.cz