Podvod vlády, předání petice proti povinnému očkování, demonstrace

Od 17.1. se v zaměstnání budou testovat všichni zaměstnanci bez ohledu na to, zda jsou očkováni nebo ne. Vláda tak plivla do tváře všem očkovaným, kteří věřili, že očkování je ochrání před každodenním testováním. Ministr Válek vrátil zpět do hry neprůkazné antigenní testy, které si budou zaměstnanci dělat dvakrát týdně.

Změna je v tom, že po pozitivním výsledku testovaný nemusí jít na PCR test, který by falešnou pozitivitu vyvrátil, ale odebere se rovnou do karantény. Další kolečko našich svobod odkrojeno. Tentokrát u očkovaných. Hnutí Chcípl PES bojuje nadále proti rozdělování občanů naší země a to za očkované i neočkované.

Dnes 6.1. ve 13:00 jdou zástupci Chcípl PES předat petici proti povinnému očkování se 42 tis. el. podpisy (petice.com) a 4 tis. podpisů na petici v papírové formě.

Demonstrace proti povinnému očkování:

8.1. 2022 od 14:00 Brno - Zelný trh, Olomouc - Horní náměstí, Karlovy Vary - Smetanovy sady, České Budějovice - Piaristické náměstí, Ústí nad Labem - Mírové náměstí, 8.1. od 16:00 Bruntál - Městský park

Hlavní demonstrace PRAHA 9.1. od 14.00 Václavské náměstí,

11.1. Malostranské náměstí v Praze od 15:00

16.1. Plzeň, Náměstí Republiky od 14:00

18.1. Vydejte Babiše Malostranské náměstí, Praha od 9:00 www.chciplpes.cz

Kontakt: Jiří Janeček - Chípl PES

www.chciplpes.cz, janecek@chciplpes.cz

Keywords ČR-koronavirus-demonstrace-očkování-Chcípl PES

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Health service